(+Fotos) Ritmes i sabors d’Andalusia a la “Feria Andaluza” de The Boss

El primer cap de setmana de juny, la terrassa de The Boss, a El Tarter, es va omplir de música en directe, per a celebrar la tercera edició de la “Feria Andaluza”, que va comptar amb l’assistència de més de 3.500 persones al llarg dels dos dies.
Fotos: Xavi Pujol

La fira, com ja és habitual, va atreure entusiastes de la cultura andalusa, que es van aplegar per gaudir no només de la seva música, sinó també de la gastronomia. L’esdeveniment va comptar amb les actuacions en directe de “El Rumbo”, un grup de rumba català amb trajectòria musical des de fa 10 anys, que va fer ballar al públic sense parar al ritme i els sons d’aquesta música, també amb arrels molt catalanes; el duet Decantera, que va oferir versions de grups coneguts en el panorama espanyol com ara Los Chichos, Los Chunguitos o Peret, unes cançons que van despertar nostàlgia, sobretot en aquells que ja tenen una certa edat; i Jalezz, un dels cantants de moda a les xarxes socials, que va començar en el món de la música amb només 16 anys, penjant els seus covers a internet i que es va ficar al públic a la butxaca amb la seva veu trencada tan característica dels millors cantants d’aquest gènere.

La gastronomia, sens dubte, també va jugar un paper molt important en l’esdeveniment i els assistents van poder degustar una àmplia varietat de plats típics andalusos, amb opcions per a celíacs, garantint que tothom pogués gaudir de la festa sense preocupacions. El “pescaito”, els calamars a l’andalusa, els pinxos de truita a l’espanyola, així com les carns a la brasa, van ser alguns dels plats més venuts. Però, a banda dels còctels prèmium que va oferir l’establiment, així com les diferents varietats de cerveses amb les quals hi compta, els “rebujitos” andalusos van ser una de les begudes més demanades durant tot el cap de setmana. Sens dubte, una oferta gastronòmica i musical a l’altura de les millors que s’organitzen al país veí i a l’abast de tots els andorrans.

Així que podem afirmar que, amb cada edició que passa, la “Feria Andaluza” es consolida com un dels esdeveniments més esperats pels amants de la cultura andalusa. Amb entrada gratuïta i una oferta tan completa, no hi ha dubte que l’esdeveniment continuarà creixent i atraient a visitants tant del país, com de fora.

Totes les fotos de l’esdeveniment 

 

Ritmes i sabors d’Andalusia a la “Feria Andaluza” de The Boss