La finesa del rom Plantation evoca el Carib a la Borda del Pi

La Borda del Pi va celebrar una acolorida jornada de maridatge de rom Plantation, com a part de les seves activitats estiuenques. El resultat? Una trobada marcada pels sabors del Carib.

Maridatge de rom plantation a la Borda del Pi
Foto: Borda del Pi

No n’hi ha beguda més caribenya que el rom, un licor elaborat a partir de la canya de sucre que ha estat part de tota mena de llegendes. Des de conqueridors fins a pirates, el rom ha estat el preferit de molts per a amenitzar qualsevol celebració, i la Borda del Pi ens va endinsar en aquest mar de sabors, amb el misticisme i l’excel·lència que envolten Plantation Rum.

Públic tastant rom a la Borda del Pi
Foto: Borda del Pi

Amb la filosofia francesa que la caracteritza, Plantation –una de les marques bandera de Maison Ferrand– arriba a Andorra per portar-nos un ventall de matisos per a cada paladar. The Vintages, The Signature Blends, The Bar Classics i The Special Editions, són els quatre grups que aquesta casa ofereix, amb una nodrida selecció de roms, que porten l’essència absoluta de Jamaica, Panamà, Barbados, Trinidad, Perù, així com altres racons tan remots com ara Fiji.

DJ set de flaix fm a la Borda del Pi
Foto: Borda del Pi

La Borda del Pi acostuma a regalar moments entranyables als seus visitants, però la jornada del passat 16 d’agost va ser tota una oda a la satisfacció dels plaers, on la música de Flaix Andorra va servir com a complement d’una jornada duta a terme en un entorn natural màgic. Amb una exquisida degustació de roms artesanals i maridatge de xocolata, no hi havia més que demanar, però la Borda del Pi va posar la cirera en el pastís amb els còctels de l’aclamat bàrman Aitor Estela. Sens dubte, una jornada per a recordar.

Barman Aitor Estela a la Borda del Pi
Foto: Borda del Pi

andorra a taula