El Saló del videojoc aposta pels jocs en línia

La desena edició del Saló del videojoc, organitzat per Andorra Telecom, va acollir un gran nombre de visitants durant tot el cap de setmana. La gran aposta d’aquesta edició van ser els jocs en línia.

Autoritats al Saló del videojoc
Foto: ANA

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, va destacar que en aquesta edició tot estava més estructurat i va destacar zones com la dels jocs amb drons, els tornejos que permetien competir colze a colze amb altres participants, un simulador de Fórmula 1 i un de les finals de la Copa del Món, que permetia fer els mateixos descensos que els millors esquiadors faran de l’11 al 17 de març a Grandvalira.

Simulador Fòrmula 1 Saló del videojoc
Foto: ANA

El ministre d’Ordenament Territorial i president d’Andorra Telecom, Jordi Torres, va subratllar que aquest esdeveniment estava plenament consolidat i va recordat que el sector del vídeojoc, sobretot pel que fa a les competicions en línia, està tenint un fort creixement. En aquest sentit, ha destacat les millores en connectivitat que ha introduït la companyia i que permet que a totes les llars es pugui arribar a una velocitat de 700 Mbps. Aquesta millora de la velocitat és també un caramel per als ‘gamers’ i ‘youtubers’ de renom mundial, molts dels quals escullen Andorra per viure-hi.

Saló del videojoc
Foto: ANA

D’altra banda, Jordi Nadal va indicar que des d’Andorra Telecom estan interessats en apostar per la indústria dels eSports (competicions en línia), i no va descartar invertir-hi en un futur. A l’acte inaugural també hi va assistir el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, que va mostrar-se molt satisfet per l’èxit del saló.