(+Fotos) Un dia feiner per a Sant Miquel d’Engolasters

El fet que enguany la festivitat caigués en dia laborable es va veure reflectit en l’afluència de feligresos a l’església de Sant Miquel d’Engolasters. No obstant això, aquells que sí que hi van poder anar van viure l’aplec amb la mateixa força i devoció.

Fotos: César De Pablos

Diada de Sant Miquel d’EngolastersOrganitzat un any més per la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany (UPTEE), l’aplec de Sant Miquel d’Engolasters va permetre que els fidels manifestessin la seva devoció envers el Sant Patró d’aquesta localitat escaldenca. I, com no podia ser d’una altra manera, el pubillatge de la parròquia va encendre la flama festiva d’aquell 8 de maig amb una animada ballada de sardanes, que va començar amb certa timidesa. Val a dir, però, que posteriorment va aconseguir sumar més i més persones.

De forma paral·lela, la UPTEE va organitzar activitats esportives i de lleure per als veïns de la parròquia

Mossèn Jaume Soy va iniciar l’Eucaristia amb total puntualitat, però no sense congratular i desitjar sort als polítics que assumeixen la responsabilitat de conduir les regnes d’Andorra durant una nova legislatura. Concretament, el rector es va referir a la figura de Xavier Espot, que va ser investit tres dies després de l’aplec com a Cap de Govern, i a la de Sandra Codina, nova subsíndica general del parlament andorrà, ambdós presents a l’acte al qual també van assistir els cònsols d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Quim Dolsa, així com diferents consellers comunals.

Diada de Sant Miquel d’EngolastersCom a part de la celebració, l’Associació de la Gent Gran de la parròquia i el pubillatge van lliurar dues ofrenes florals a Sant Miquel d’Engolasters, mentre que, en cloure la Santa Missa, autoritats i ciutadans van gaudir plegats d’un aperitiu de coca i moscatell com ja és tradició.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Diada de Sant Miquel d'Engolasters