Torna el Mercat de la Vall amb una trentena de paradetes

Regressen la vida i el color als carrers del Centre Històric d’Andorra la Vella, amb la realització del tradicional Mercat de la Vall que, enguany, tindrà lloc el primer dissabte de cada mes, fins a l’octubre.

Fotos: César Vidal

Myriam Grau al Mercat de la Vall

Després de l’aturada causada per la Covid-19, va tornar el Mercat de la Vall amb la seva cinquena edició, amb una trentena de paradetes de productes artístics, agroalimentaris i d’artesania, amb el qual el Comú d’Andorra la Vella busca promoure el turisme local i els productors i artistes del país.

Terrassa al Mercat de la Vall

Si bé les paradetes, totes plenes de productes diferents i acolorits, van estar separades per un mínim d’un metre i mig de distància, això no va comportar cap problema perquè l’afluència de visitants al Centre Històric fos massiva. Des de parelles i famílies fins a grups d’amics i persones en solitari, els estrets carrerons es van omplir de gom a gom per a gaudir d’un dissabte beneit pel bon temps, que va servir d’excusa per a gaudir d’una copa o per comprar algun dels productes més destacats del país.

Productes andorrans al Mercat de la Vall

Va haver-hi de tot; des de ratafia i formatges, fins a locions, sabons i obres d’art… tot un ventall d’opcions per emportar-se a casa o per a obsequiar. La constant va ser el caliu i el bon ànim dels visitants, malgrat que enguany no va ser possible oferir tallers ni tampoc animacions, producte de les mesures de seguretat adoptades per fer front a la pandèmia.

Mercat de la Vall

La pròxima cita del Mercat de la Vall tindrà lloc durant el cap de setmana de Festa Major de la parròquia de la capital, els dies 1 i 2 d’agost, d’11 a 23 hores. Posteriorment, el Mercat de la Vall se celebrarà els dissabtes 5 de setembre i 3 d’octubre, d’11 a 21 hores i d’11 a 19 hores, respectivament.

democrates 2023