Tractaments i maquillatges Lancôme a Gala Perfumeries

A final de maig, la prestigiosa firma francesa de maquillatges i cosmètics Lancôme de la mà de Gala Perfumeries van organitzar conjuntament una escola de tractament i maquillatge a l’avinguda Meritxell, 78 d’Andorra la Vella.

Masterclass de Lancôme a Gala Perfumeries
Foto: Nelly Dedea

En Marc Romero, “beauty expert” de la casa francesa, va ser l’encarregat d’oferir una “masterclass” de com maquillar-se per al dia a dia i de com tenir cura de la nostra pell amb l’ajuda del gran ventall de productes i maquillatges que Lancôme posseeix.

Lancôme expert
Foto: Nelly Dedea

La sessió va començar per desmaquillar la pell en profunditat amb l’aigua Micelar Bifàsica Bi-facil visatge de Lancôme que desmaquilla rostre, ulls i llavis. Seguidament, era el torn del contorn d’ulls: Absolue Yeux  Premium de Lancôme un tractament per al contorn d’ulls regenerador de la lluminositat i reconstituent.

Noia amb maquillatge de Lancôme
Foto: Nelly Dedea

Posteriorment, el sèrum Advanced Genifique de Lancôme que actua sobre els deu signes característics d’una pell jove: textura, elasticitat, fermesa, tonicitat, tersura, línies d’expressió, claredat, arrugues, uniformitat i lluminositat. Per després aplicar la crema hidratant adaptada a cada tipus de pell.

Lancôme
Foto: Nelly Dedea

Amb la pell neta, hidratada i preparada va ser el torn del maquillatge. La base Miracle Cushion de Lancôme. Una base de maquillatge fluida que inclou un avançat aplicador Fresh Touch que proporciona una sensació fresca i humida que es fon fàcilment amb la pell. El rubor dels pòmuls anava a càrrec del coloret Cushion Blush Subtil també de Lancôme que refresca intensament la pell i aporta un color vibrant a les galtes.

Foto: Nelly Dedea

Per als ulls, es va procedir a delinear tot el voltant de la parpella mòbil amb Le Crayon Khôl de Lancôme i posteriorment es va difuminar amb l’ajuda d’un pinzell.

Per tal de donar un bon acabat, la màscara de pestanyes Grandiose de Lancôme que gràcies a que conté un aplicador d’alta precisió “Swan-Neck” permet obtenir sense esforç unes pestanyes panoràmiques i corbades. I ja per  acabar, els llavis, amb la barra de llavis L’Absolu Rouge Finish Mate de Lancôme.

Foto: Nelly Dedea