(+Fotos) Tres dones guardonades al 4t Concurs de Fotografia de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

El lliurament dels premis corresponents al 4t Concurs de Fotografia ‘Descobreix la Vall del Madriu-Perafita-Claror’ va tenir lloc el 29 de novembre passat, en un acte celebrat a la cafeteria Bon Appétit, del supermercat Carrefour Andorra 2000.

Fotos: César De Pablos

4t Concurs de Fotografia de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

Com a part de les activitats divulgatives i de visibilització impulsades des de la Vall del Madriu-Perafita-Claror per a la preservació d’aquest ecosistema, es va impulsar per quarta vegada el Concurs de Fotografia ‘Vall del Madriu-Perafita-Claror’, en el qual, a través de la mirada personal de cada fotògraf, es va posar en relleu el ric patrimoni cultural i natural d’aquest paisatge.

4t Concurs de Fotografia de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

Els participants van haver d’inscriure obres inèdites que reflectissin aquests valors i, posteriorment, els seus treballs van ser avaluats pel departament de Cultura del comú d’Escaldes-Engordany, un representant de Carrefour-Andorra 2000 i per Susanna Simon, directora del pla de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, que va fer èmfasi en la qualitat de les vint-i-dos fotografies presentades, un factor clau per a decidir atorgar dos primers premis en aquesta edició.

4t Concurs de Fotografia de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

El tercer premi, un xec valorat en 100 euros, gentilesa de Carrefour-Andorra 200, va ser lliurat per Marc Pintat, president del Consell d’Administració del supermercat, a l’autora de la foto ‘El somni de la Bruna’, Sofia Ortun, fotògrafa que l’any passat havia estat guanyadora d’un segon premi en el mateix certamen. El primer premi ex aequo es va atorgar a Eva Garcia i Mariona Moral, autores de ‘Mirall natural’ i ‘L’observador’, respectivament. Cadascuna es va emportar un xec de 300 euros, cortesia de la Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, entregats per Josep Majoral, cònsol major del comú Sant Julià de Lòria, i Gerard Menardia, conseller de Circulació, d’Aparcaments i de Patrimoni Natural del comú d’Andorra la Vella.

4t Concurs de Fotografia de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

Mònica Claverol, responsable de formació i recursos humans de Pyrénées Andorra, va destacar la implicació del Grup Pyrénées en aquesta activitat i va subratllar el compromís de l’empresa andorrana amb els valors de sostenibilitat i preservació mediambiental.

Gaudeix de moltes més fotografies d’aquest esdeveniment aquí

Tres dones guardonades al 4t Concurs de Fotografia de la Vall del Madriu-Perafita-Claror