Trini Marín s’acomiada del Consell de Caldea en un acte ple d’emotivitat

El passat dimarts, dia 10 de desembre, va tenir lloc l’últim consell d’administració, de l’exercici en curs, de la SEMTEE (Caldea). Però aquest tràmit, que ja és tradició any rere any i, que serveix per a celebrar el tradicional sopar de nadal, no va ser un acte qualsevol, ja que va servir per acomiadar a la Trini Marín. Tampoc va ser un consell a l’ús, amb la rigidesa i seriositat que els caracteritza normalment.

Fotos: Josep Segura

Trini Marín amb Miguel Pedregal i Josep Maria CabanesDimarts a la nit, alguns dels seus membres més destacats, s’acomiadaven de les seves funcions al capdavant d’aquest consell i l’ocasió mereixia un acte, de reconeixement i agraïment, per la tasca realitzada al llarg de molts anys.

En total, van ser cinc els membres del consell d’administració que es van acomiadar de les seves funcions. En representació del Comú d’Escaldes-Engordany, la Cònsol Major, Trini Marín (presidenta); Marc Calvet, Cònsol Menor (secretari), que es va haver d’absentar per malaltia; i Núria Gómez, Consellera de Finances i compres. En representació de la resta de comuns, un càrrec que esdevé rotatori, va ser el Cònsol Menor de Canillo, David Palmitjavila. I, per últim, en representació d’Andbank, va ser Núria Rocamora, directora de Màrqueting Global d’Andbank.

Brindis del Consell de CaldeaDesprés de celebrada la junta, no remunerada, els assistents a la mateixa, es van desplaçar fins al restaurant Mediterrani, de Caldea, on va tenir lloc el sopar de Nadal. L’emoció, i fins i tot un cert grau de nerviosisme, es palpava a l’ambient; ja que el moment del comiat definitiu estava a tocar. Primer, es va servir un aperitiu i, tot just abans del tradicional sopar, va arribar el moment dels discursos i els regals de comiat. Miguel Pedregal, director general de Caldea-Inúu, va voler dirigir unes paraules als consellers sortints “Estem molt agraïts a tots vosaltres per la vostra fonamental dedicació i suport, així com per la vostra participació en la presa de decisions, sobretot en moments molt complicats, com ara la profunda crisi que vàrem patir els anys 2012 i 2013, que gràcies a la vostra ajuda, no només ens va permetre recuperar-nos, sinó que ens va mostrar el camí per afrontar el futur amb importants projectes i amb un considerable creixement”.

Tot seguit, els cinc consellers sortints també van prendre la paraula, però entre tots ells hi havia una de molt especial, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, que després de dues legislatures al capdavant de la corporació escaldenca, el mateix temps que va dedicar a la presidència del consell d’administració de Caldea; es va mostrar especialment emocionada i va haver de fer grans esforços per aguantar les llàgrimes.

Després dels diferents parlaments, l’equip del comitè directiu de Caldea va fer entrega, als cinc consellers, d’una foto de Caldea signada per la part del darrere, per tots els consellers, així com un barnús amb el nom brodat de cadascun d’ells. La vetllada va finalitzar amb el tradicional sopar de Nadal, a l’espera del que diguin els resultats de les pròximes eleccions comunals, que seran les que marcaran el futur dels pròxims integrants del consell d’administració de Caldea.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Convidats al comiat de la Trini Marín