(+Fotos) VATEL Andorra celebra la graduació de la cinquena promoció de l’escola

Vuit estudiants han rebut el diploma de culminació del Bachelor’s Degree de Direcció Hotelera Internacional, atorgat per VATEL Andorra. L’acte s’ha celebrat a Encamp, a la seu de la institució educativa, aquest matí.

Fotos: César De Pablos

graduació dels alumnes VATEL AndorraLa cerimònia ha comptat amb la presència del conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d’Encamp, Nino Marot, i el vicepresident d’operacions de Jurny i professor d’Allotjament de VATEL Andorra, Lluís Solà, qui ha presentat una conferència sobre la intel·ligència artificial i els reptes als quals s’haurà d’enfrontar la societat i el sector hoteler des de la irrupció d’aquest desenvolupament tecnològic.

graduació dels alumnes VATEL AndorraDurant la seva xerrada, Solà ha destacat la importància de l’aprenentatge constant per aconseguir ser més competitius en el sector turístic i millorar la qualitat de vida laboral. Ha explicat com la intel·ligència artificial pot ser una eina molt útil per a les tasques diàries del sector, com ara preparar un menú amb consideracions alimentàries diverses, donar resposta a les valoracions dels clients i fins i tot preparar un vídeo de formació per als nous treballadors.

graduació dels alumnes VATEL AndorraSi bé l’auge de la intel·ligència artificial pot preocupar o generar temor en la població davant un possible escenari de pèrdua de llocs de treball, Solà ha recordat que el factor humà és totalment necessari, ja que, des del seu punt de vista, aquesta tecnologia mai arribarà a equiparar-se a les emocions i empatia humana. Així, doncs, Solà ha instat els alumnes a què “abraceu el canvi i mantingueu l’esperit de continuar aprenent”.

graduació dels alumnes VATEL AndorraLa directora de VATEL Andorra, Roser Daban, ha fet èmfasi en valors com ara la responsabilitat, el compromís i l’entrega, que ajudaran els alumnes a ser capaços de superar qualsevol situació professional i personal. Ha remarcat, així mateix, la necessitat de ser “més propers al vostre futur equip i treballar la intel·ligència emocional per ser més empàtics i empàtiques cap al personal i els clients”.

graduació dels alumnes VATEL AndorraEl conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del Comú d’Encamp, Nino Marot, que s’ha disculpat per l’absència de la cònsol major de la parròquia, no ha amagat el seu orgull i satisfacció per disposar d’un centre de referència en la formació com VATEL Andorra. Marot, al·ludint a l’època de pandèmia, ha congratulat els joves perquè “heu estudiat en uns anys d’incertesa per al sector, però dels quals ens hem sortit molt bé”.

graduació dels alumnes VATEL AndorraL’acte ha conclòs amb la projecció d’imatges de diferents moments viscuts pels joves graduats, mentre que, posteriorment, els joves han gaudit d’un piscolabis.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

VATEL Andorra celebra la graduació de la cinquena promoció de l’escola