(+Fotos) “Venus” de Laura Andrés, a l’Auditori Nacional

El 12 de gener, la melodia de la virtuosa pianista catalana Laura Andrés va omplir l’Auditori Nacional d’Andorra, inaugurant la temporada de concerts i espectacles previstos per aquest 2024. Andrés va delectar als presents amb les composicions del seu nou àlbum, Venus, en el marc de la gira promocional de l’esmentat disc.

De Melània Vinyals Marsol · Fotos: Xavi Pujol

Laura Andrés fa temps que s’ha consolidat com una de les artistes musicals més valorades del panorama actual, guanyant l’any 2021 (el del seu debut) el Premi Enderrock a millor disc de clàssica i contemporània amb el seu treball Blanc. El projecte següent, Kintsugi, la va dur per Barcelona, Madrid, Màlaga i fins a Brussel·les i Itàlia, estenent la seva influència i celebritat pels àmbits nacionals i internacionals. A més de la seva obra personal, també té temps per dedicar concerts de tribut a Candlelight al voltant d’Europa, a banda de compondre per documentals i per la pantalla gran.

Venus és la seva darrera iniciativa, un àlbum carregat de feminitat i que ens guia, mitjançant les seves cançons, a través de pors i inseguretats, intentant revelar-nos les fórmules i claus necessàries per encarar-nos-hi i vèncer-les.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Concert Laura Andrés a l'Auditori Nacional