La ministra Riva aposta pel retorn de ‘La cultura no s’atura’

L’Espai Columba, el passat 23 de novembre, va acollir la presentació de la segona edició de ‘La cultura no s’atura’. L’itinerari cultural torna amb una nova proposta, arran de l’èxit que aquest va tenir durant el 2020, quan la pandèmia va obligar el sector a reinventar-se.

Foto: SFGA/CEsteve

“Un any més, hem traspassat les fronteres de la gestió cultural per assumir una competència compartida en la programació de les activitats, gràcies a la disponibilitat de les administracions implicades”, va expressar la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, que agraeix la cooperació dels diferents comuns.

Aquesta edició, que tindrà lloc entre els dies 30 de novembre i 27 de març, comptarà amb una cinquantena d’activitats multidisciplinàries, involucrant més d’un centenar d’artistes i creadors, així com una dotzena d’empreses del sector cultural, com ara galeries, productores audiovisuals, editorials, llibreries, empreses de comunicació i Cinemes Illa Carlemany. L’agenda d’activitats es podrà consultar a través de www.agenda.ad i les entrades es podran adquirir a www.cultura.ad.