Agenda d’activitats culturals i d’oci: Febrer 2021

Sabem que vols estar al dia amb tots els esdeveniments del Principat d’Andorra, per això et mostrem l’agenda del mes de febrer de 2021

3 de febrer
Eve Ariza a la Galeria Taranmana

La Galeria Taranmana acollirà l’obra de l’artista Eve Ariza, des del dimecres 3 de febrer, fins al diumenge 21 del mateix mes. Entrada gratuïta. De dimarts a dissabte, de 10 h a 13 h i 16 h a 20 h. Dilluns i diumenge tancat. Galeria Taranmana, Escaldes-Engordany.


5 de febrer
Old School en concert

Old School és una banda andorrana de versions de rock, integrada per músics del país: Daniel Birch (veu i guitarra), Albert Infante (bateria i veus), Carles Alsina (teclats), Òscar Llauradó (baix) i  David Pérez (guitarra). En aquest espectacle tocaran diferents gèneres, que van dels anys 50 fins a l’actualitat.  L’entrada, a les grades del Palau de Gel, és gratuïta però cal treure invitació. Divendres 5 de febrer, a les 20 h, al Palau de Gel d’Andorra, Canillo.

Concert de Guillem Tudó & Big Band Jazz Maresme

Guillem Tudó presenta, per primer cop i a l’Auditori Nacional d’Andorra, un espectacle acompanyat de la Big Band Jazz Maresme. El programa recull obres dels cantants més importants del swing i del jazz, com ara Frank Sinatra, Tom Jones i Nat King Cole. Part dels beneficis recaptats es destinaran a UNICEF Andorra. Entrada platea: 20 € · Entrada 1r i 2n pis: 15 €. Divendres 5 de febrer, a les 21.30 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra, Ordino.


 6 de febrer
Activitat infantil: Llegendes andorranes

L’actriu andorrana Carol Caubet, ens farà viatjar al món de les llegendes andorranes en el marc d’un conta contes, dirigit als infants, a partir de 6 anys. Entrada adult: 2 € · Infantil: 0 €· Places limitades. Dissabte 6 de febrer del 2021, a les 11.30 h, a la Biblioteca de Canillo.

Taller de pintura en moviment, dansa i dibuix

Un taller, sota la direcció de Judit Rodrigo i Marta Moran, per a tota la família, que cerca despertar els sentits des del color i el moviment. Entrada adult: 2 € · Infantil: 0 €· Places limitades. Dissabte 6 de febrer, a les 18 h, a la sala de la Closeta, La Massana.

Taller de moviment en família

Es tracta d’un taller dirigit als més menuts, en què, a través del joc i la música, prendrem consciència del nostre cos. Entrada adult: 2 € · Infantil: 0 €· Places limitades. Dissabte 13 de febrer, a les 11 h, ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino, Ordino.


9 de febrer
‘Set lletanies de mort’, lectura dramatitzada

Guadix de la lectura dramatitzada d’un extret de l’obra Set lletanies de mort”, d’Antoni Morell, a càrrec de l’actor Pere Tomàs. Activitat gratuïta, però cal treure entrada · Places limitades. Dimarts 9 de febrer del 2021, a les 19 h, a la biblioteca Comunal de la Massana, La Massana.


11 de febrer
Projecció de “Nick”, de Josep Pozo, i col·loqui

Es tracta de la primera pel·lícula, realitzada íntegrament a Andorra, que ha viscut un ampli recorregut per festivals internacionals i que s’ha pogut veure en diferents països a través de la plataforma Amazon Prime. Places limitades. Invitacions a recollir a les taquilles dels Cinemes Illa, fins a esgotar existències. Dijous 11 de febrer, a les 20.15 h, Cinemes Illa Carlemany, Escaldes-Engordany.

 Nerea Aixàs, a la Galeria Art al Set

L’artista presenta obres amb el material que sempre l’ha definit, el ferro, però amb petites variacions, com ara la introducció del ferro colat i pinzellades de formigó, com a novetat. Entrada gratuïta. Dijous 11 de febrer fins al dijous 4 de març. D’11 h a 13.30 h i 15.30 a 19 h. Diumenge tancat. Galeria Art al Set, Escaldes-Engordany.


12 de febrer
Concert Els Punkers Love The 80s

Van néixer fa deu anys a Andorra amb motiu del concert de Marky Ramone al nostre país. La banda es va enllestir dos dies abans del show de Ramone, ja que un dels grups que havia d’acompanyar a Marky es va donar de baixa.  Tots els seus membres són part d’altres bandes: Persefone, Nami i Mordigans.  Es tracta d’una aposta segura per a qualsevol esdeveniment festiu. Entrada: 5 €.  Divendres 12 de febrer, a les 20 h, a l’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, Sant Julià de Lòria.


16 de febrer
Projecció de curtmetratges i col·loqui amb els creadors

Mostra d’alguns dels projectes audiovisuals amb segell andorrà més destacats dels darrers anys i col·loqui posterior amb els creadors. “Le Blizzard”, d’Àlvaro Rodríguez Areny, “Ominira – Barbatus”, d’Èric Rossell, “Bienvenido a los 30”, de Maria Caminal, “Synthetic Landscapes”, d’Èric Rossell, “Vesania”, d’Elisabet Terri i “Hysteriofunk – FORMA”, d’Isak Férriz. Activitat gratuïta, però cal treure entrada · Places limitades. Dimarts 16 de febrer del 2021, a les 20 h, ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino, Ordino.

 

18 de febrer

Projecció i estrena de les càpsules dels artistes plàstics que han exposat a ‘La cultura no s’atura’

Sis artistes del país seran retratats per sis productores audiovisuals. Cadascú amb el seu propi estil. El resultat? Sis curtmetratges documentals. Artistes protagonistes: Javier Balmaseda, Judit Gaset, Francisco Sánchez, Samantha Bosque, Angel Calvente i Mine Berthet. Activitat gratuïta, però cal treure entrada · Places limitades. Dijous, 18 de febrer del 2021, a les 20 h, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, Andorra la Vella.

Francisco Sánchez, a la Galeria Mama Maria

En el marc del projecte la Cultura no s’atura, la GALERIA Mama Maria acull l’obra de Francisco Sánchez. Entrada gratuïta. Dijous 18 de febrer, al Restaurant Mama Maria, Andorra la Vella.


20 de febrer
“FERRO”, dansa contemporània i música

Un espectacle de dansa contemporània i música a càrrec de David Font i Emma Riba, del Col·lectiu ERA. Entrada: 5 € · Places limitades. Dissabte 20 de febrer, a les 17 h i a les 18 h, a la Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.


24 de febrer
Exposiciò artística  de Javier Balmaseda

En el marc del projecte la cultura no s’atura, l’artista Javier Balmaseda exposarà la seva obra a la Galeria Taranmana. Entrada gratuïta. Dimecres 24 de febrer fins al diumenge 21 de març. De dimarts a dissabte de 10 h a 13 h i 16 h a 20 h. Dilluns i diumenge tancat. Galeria Taranmana, Escaldes-Engordany.


27 de febrer
Patxi Leiva en concert

El seu xou en viu no et deixarà indiferent. L’energia positiva que transmet el seu treball fa que el teu cervell alliberi endorfines i rebis una pujada d’energia i bon rotllo. Amb la seva veu, les seves lletres i la seva guitarra, impacta al cor de qui es posa davant. Entrada: 5 €. Dissabte 27 de febrer, a les 17.30 h, al Teatre de Les Fontetes, La Massana.


28 de febrer
Ángel Calvente i Mine, a la Galeria Art Areté

La Galeria Art Areté presenta ‘El renàixer d’un procés’, exposició conjunta d’Ángel Calvente i Mine. Entrada gratuïta. Diumenge, 28 de febrer del 2021, de 18 h a 20 h. Dissabte i diumenge tancat. Galeria Art Areté, Escaldes-Engordany.

‘Dessine-moi l’écologie’

El Museu de l’electricitat acull l’exposició ‘Déssine-moi l’écologie’, creada per l’associació Cartooning For Peace.  Entrada gratuïta al Museu per visitar l’exposició. Diumenge 28 de febrer, de 10 h a 14 h, MW Museu de l’Electricitat, Encamp.