Agenda d’activitats del mes: Febrer 2020

Sabem que vols estar al dia amb tots els esdeveniments del Principat d’Andorra, per això et mostrem l’agenda del mes de febrer de 2020.

4, 7, 11, 14, 18, 21, 25 i 28 de febrer
Patxi Leiva en concert · Gira ‘Endorfines’

Sessions de microconcerts d’aprés-ski i afterworks amb el cantant Patxi Leiva, per a gaudir de la millor música en directe durant la temporada d’esquí. Dimarts, de les 17.30 hores a les 19.30 hores. Divendres, de les 21 a les 23 hores, a l’hotel Sant Gothard d’Erts. Entrada lliure.

Patxi Leiva en concert · Gira 'Endorfines'5 de febrer
Cineclub: ‘In den Gängen’ (‘A la vuelta de la esquina’)

Christian comença a treballar en un supermercat, i s’endinsa en un món desconegut amb l’ajuda del seu company Bruno, amb qui es faran amics. Christian està enamorat d’una dona casada, la Marion, del departament de dolços. A les 21.30 hores, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Entrades: 5 €. Carnet jove i targeta magna: 3 €. Venda d’entrades a l’hora de la projecció.

8 de febrer
Cicle paisatges · ‘Les valls del Comapedrosa’

Un concert entranyable que combinarà el millor de la música clàssica amb les fotografies del Jaume Riba. ONCA & Dani Espasa donaran el toc musical d’aquest recital. A les 20.30 hores, al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Entrada lliure.

Cicle paisatges · 'Les valls del Comapedrosa'Dissabtes de Cuina · ‘Enrotlla’t amb les creps’

Una activitat creada per a deixar anar la imaginació d’infants de 8 a 12 anys, que farciran creps amb els sabors més sorprenents i 100% naturals. A les 10.30 hores, a la Llar de Jubilats del Prat Gran, a Escaldes-Engordany. Preu de l’activitat: 10 €. Reserves prèvies a través del telèfon: +376 802 255 i pel correu electrònic centreart@e-e.ad.

8 i 9 de febrer
‘Don Pasquale’

Òpera còmica en tres actes, de Gaetano Donizetti, que comptarà amb la participació de la soprano Jonaina Salvador, el tenor Carlo Giacchetta, el baríton Jorge Tello, el baixista Ferruccio Finetti i el pianista Riccardo Serenelli, així com el Cor de l’Òpera d’Andorra en col·laboració amb el Cor de l’Institut Maria Moliner. Dissabte, a les 20.30 hores. Diumenge, a les 18 hores. Al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, de Sant Julià de Lòria. Entrada general: 32 €. Per als posseïdors del carnet jove, la targeta magna, per als menors de 18 anys i amics de l’Associació Andorra Lírica: 27 €. Venda d’entrades a través de www.santjulia.ad/entrades.

Agenda febrer 2020 Don Pasquale12 de febrer
Cineclub: ‘Sorry, we missed you’

La família de Ricky, des de la crisi del 2008, està lluitant per tirar endavant. De cop, l’aparició d’una furgoneta antiga els ofereix la possibilitat de crear el seu negoci, malgrat que no serà una tasca fàcil. A les 21.30 hores, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Entrades: 5 €. Carnet jove i targeta magna: 3 €. Venda d’entrades a l’hora de la projecció.

15 de febrer
Dissabtes d’aigua · 5 sentits en l’aigua

Taller adreçat a nens de 6 a 11 anys, per treballar i reconèixer els cinc sentits mitjançant activitats aquàtiques! L’aigua no només serveix per fer passar la set o dutxar-se. Podem jugar i podem aprendre amb l’aigua: tastar-la, escoltar-la, olorar-la, tocar-la i veure-la. Els nostres cinc sentits són necessaris en aquest Dissabte d’aigua. A les 10.30 hores, al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Preu de l’activitat: 3 €. Places limitades. Reserves prèvies a través del telèfon +376 802 255 i pel correu electrònic centreart@e-e.ad.

Dissabtes d’aigua 5 sentits en l’aiguaTaller de dansa en família

T’agradaria passar una tarda ballant amb els teus fills, nebots o nets? Un dissabte al mes, l’Escola Líquid Dansa obre un espai per a la dansa en família amb Marta Moran. A les 11 hores, a l’Escola Líquid Dansa, a Escaldes-Engordany. (Av. Carlemany, 68. 3r). Preus del taller: 6 € infants de 4 a 10 anys. 12 € per un adult. 25 € per dos adults + un infant. Més informació a través del telèfon +376 861 227.

19 de febrer
‘Science Comedy Show’ · Saison Culturelle

Inspirat en el concurs “Ma thèse en 180 secondes”, el Science Comedy Show presenta joves investigadors, còmics, músics i mags per uns hilarants monòlegs científics. A les 21 hores, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Entrada general: 15 €. Carnet jove: 10 €. Escolars: 5 €.

28 de febrer
Pablo Milanés · Temporada 2020 Auditori Nacional

Pablo Milanés, un dels principals exponents de la cançó d’autor, continua presentant la gira ‘Esencia’, un projecte que ha tingut una acollida excel·lent i li ha donat alegries molt grans dalt dels escenaris d’Europa i Amèrica en els últims dos anys. A Andorra, també podrem gaudir del seu talent. A les 21.30 hores, a l’Auditori Nacional d’Andorra, Ordino. Entrada general: 20 € · Entrada seient VR: 15 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte. Venda d’entrades a través de www.cultura.ad.

Amb informació d’agenda.ad