El 70è aniversari de Marie France Cuberes, tot un espectacle

L’Andorra Park Hotel va ser l’escenari escollit per la celebració d’una festa espectacular organitzada amb motiu de l’aniversari de Marie France Cuberes.

Fotos: Nelly Dedea

Reconeguda per la seva extensa trajectòria professional i molt estimada per aquells que tenen la sort d’atresorar la seva amistat; la Marie France va reunir familiars i amics en una vetllada memorable per commemorar el seu 70º aniversari.

Pastís d'Aniversari de Marie France CuberesAcompanyada pel seu marit Amadeu Codina, el seu nét Eloi i la seva neboda Sandra – el seu fill Eloi no va poder assistir-hi per trobar-se a l’Índia en el simposi internacional de la prestigiosa firma Thomas Lloyd – la Marie France va fer la seva entrada amb la mítica cançó de Claude François “Alexandrie, Alexandra”, entre els aplaudiments de tots els assistents.

Després d’un suculent aperitiu, el chef Marc Mora va delectar els convidats amb la seva famosa escuma de patata amb ou de guatlla, ous de salmó i tòfona seguit per un turbot amb crema d’alls tendres, tomàquet confitat i oliva negre; el servei va ser orquestrat per Ramon Cabiscol i el seu equip.

Marie France Cuberes i els seus convidatsEl moment culminant va arribar amb la projecció sorpresa d’un vídeo testimonial “dels Elois”, pare i fill, que van enregistrar per declarar-li a la Marie France tot l’amor que li professen com a mare i com a àvia. Seguidament i acompanyats per la famosa cançó de Barry White, “You’re My First My Last My Everything”, van fer la seva entrada l’Eloi i la Sandra amb un ram espectacular de globus que acompanyava un pastís decorat amb els mateixos elements en miniatura de Meri Cookie.

La Sandra li fa fer entrega a la Marie France d’un preciós cor omplert per un centenar de fotografies, de moments actuals i de temps passats que tots els convidats havien compartit amb ella, abans de dedicar-li unes emotives paraules d’agraïment i de molta estima que van emocionar a tots els assistents.

Aniversari de Marie France CuberesLa sala Guillemó va brillar més que mai amb una ambientació a l’alçada de les festes més glamuroses del papier couché – ideada per Stephanie Steinbrecht-Aleix amb la col·laboració de Carla Ribeiro, cap d’esdeveniments del Park Hotel, il·luminació de Xavi Dallerés, Studiblanc i centenars de globus brillants de l’Anna i el Toni de Party Fiesta Andorra, que va deixar a tots meravellats; els èxits dels anys 60,70 i 80 del DJ Sergi Morales van ser la cirereta del pastís per una vetllada inoblidable, immortalitzada per la nostra estimada directora general, Nelly Dedea.