Agenda d’activitats culturals i d’oci: Abril 2021

Sabem que vols estar al dia amb tots els esdeveniments del Principat d’Andorra, per això et mostrem l’agenda del mes d’abril de 2021

1 d’abril
Miki Núñez

Temporada 2021 Auditori Nacional d’Andorra. Dijous 1 d’abril, a les 21.30 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra, Ordino. Entrada general 15 €.

‘Kintsugi’

Del 25 de febrer al 2 de maig, a la sala d’exposicions temporals del Museu Fàbrica Reig, a Sant Julià de Lòria. Activitat gratuïta.

7 d’abril
Setmana de cinema d’animació

Els millors curts d’animació, de l’edició 2020, del Festival d’Annecy. Dimecres 7 d’abril, a les 18 h i a les 20 h, al Centre de Congressos d’Ordino. Activitat gratuïta.

10 d’abril
El Pot Petit · Temporada 2021 Auditori Nacional d’Andorra

Els seus espectacles són molt més que concerts: són funcions participatives, plenes de música, teatre, titelles i personatges divertits. Dues sessions: a les 12 h i a les 17 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra, Ordino. Entrada general adult: 10 € · Entrada general infantil 5 € ·

13 d’abril
Club de lectura virtual El Pas de la Casa: “El cant de la joventut”, de Montserrat Roig

La poesia i la ironia, el joc del llenguatge. Dimarts 13 d’abril, a les 15.30 h, a la biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp. Activitat gratuïta.

15 d’abril
‘Cobertura’

Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se al passat, en rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama, i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana. Dijous 15 d’abril, a les 20.30 h, al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Entrada 20 €.

24 d’abril
Concert de Sara Núñez, a l’Auditori Nacional

L’Auditori Nacional d’Andorra acull l’actuació de Sara Núñez, amb un concert inèdit del seu disc debut ‘A flor de piel’, que es publicarà aquest any 2021. Dissabte 24 d’abril, a les 21.30 h, a l’Auditori Nacional d’Andorra. Entrada general 10 €.

‘El secret de la Detectiva Klaus’

La detectiva Klaus és una investigadora curiosa i divertida, capaç de resoldre els enigmes més difícils! Dissabte 24 d’abril, a les 16.30 h i a les 18.30 h, al Teatre Comunal  d’Andorra la Vella. Adults 4 €.

28 d’abril
Club de lectura virtual: “Ànima de Tramuntana”, de Núria Esponellà

Dimecres 28 d’abril, a les 19 h, a la biblioteca Comunal d’Encamp. Activitat gratuïta.

29 d’abril
Alguns neixen estrellats

És un espectacle que reflecteix la vida d’un personatge ingenu, simpàtic i entranyable, que lluita per situar-se a la vida però, malauradament, és desgraciadet… Dijous 29 d’abril, a les 21.30 h, a l’Auditori Claror, Sant Julià de Lòria. Entrada 22 €.