Ansalonga prepara la seva Festa Major

Sant Miquel és el patró del poble d’Ansalonga i tots els actes giren als voltants de la festivitat, que té lloc els dies 28 i 29 de setembre. Com és habitual, hi haurà un gran nombre d’actes festius per a tothom.

Festa Ansalonga
Foto: Nelly Dedea/Josep Segura

En aquest poblet de la parròquia d’Ordino, tothom viu la festa al màxim. Viure els dos dies de la Festa Major d’Ansalonga és una experiència molt especial. És una festa major diferent amb animació a totes hores.

Festa major d'ansalonga
Foto: Nelly Dedea/Josep Segura

Aquest any, el dia de Sant Miquel cau en dissabte, i els actes començaran el divendres 28 amb una traca per anunciar l’inici de la festa i després tindrà lloc una sardinada popular a les 9 de la nit. A dos quarts d’onze començarà el gran ball de nit amb el grup Euphoria i a dos quarts de dues serà el torn de la disco mòbil amb el DJ Ivan.

Sandra Tomàs i José Costa
Foto: Nelly Dedea/Josep Segura

El dissabte a les 12, se celebrarà la missa solemne en honor del patró del poble, seguida per un aperitiu popular. A la tarda s’ha previst jocs per als infants i a les 6, hi haurà una xocolatada i coca. El grup Euphoria animarà el ball de tarda, que tindrà lloc a les 6 i a les 9 de la nit començarà la botifarrada popular. A dos quarts d’onze tindrà lloc el ball de nit, amenitzat pel grup Bugatti i els més noctàmbuls podran gaudir novament de la disco mòbil amb el DJ Ivan a partir de dos quarts de dues. Com és tradició, cada nit hi haurà sorteigs amb premis sorpresa.

Ball a la festa major ansalonga
Foto: Nelly Dedea/Josep Segura

Una gran festa tradicional que es prepara i on s’espera un gran nombre de públic. El comú d’Ordino, el quart d’Ansalonga, Nova Constructora, així com diversos establiments comercials i entitats del país, fan possible aquesta celebració.

Festa major d'ansalonga
Foto: Nelly Dedea/Josep Segura