Kökosnøt acollirà una Gala Gastronòmica en benefici d’Autea

La sala del reconegut restaurant Kökosnøt, d’Andorra la Vella, ha acollit la roda de premsa per a la presentació de la 2a Gala Gastronòmica en benefici de l’Associació d’Afectats d’Autisme (Autea), un esdeveniment solidari que tindrà lloc a aquest mateix establiment el pròxim dia 27 de setembre.

Gala Gastronòmica xavier siméon i andrés riestra
Foto: Paula Cristina

Aquest acte ha estat encapçalat pel xef Andrés Riestra, acompanyat per Xavier Siméon, pilot de Moto GP i ambaixador de la gala; Victoria Kemerer, fashion blogger i CEO del Kökosnøt i per Inés Martí, presidenta d’Autea. Tots ells van destacar la importància de poder realitzar un esdeveniment d’alta qualitat, ja que l’objectiu és assolir els 150 comensals i superar el centenar que van rebre l’any passat i, a més a més, poder unir esforços en la conscienciació sobre l’autisme.

Andrés Riestra i Inés Martí Gala Gastronòmica
Foto: Paula Cristina

Riestra va destacar que oferiran una experiència gastronòmica de qualitat amb la col·laboració de la cuina del Kökosnøt, a més de l’aportació de productes d’empreses com ara Pyrénées Andorra, La Antigua de Fuentesaúco, L’Anxoveta Presumida i la xocolateria Jeff de Bruges.

Un esdeveniment d’alta gastronomia que no us podeu perdre, ja que la vostra aportació és molt important en la lluita diària per millorar una forma diferent d’encarar la vida.

Victoria Kemerer Gala Gastronòmica
Foto: Paula Cristina