El cafè Kafa, el més exclusiu de Lavazza, ara a Andorra

L’exclusiu cafè etíop Kafa de Lavazza, de producció molt reduïda i totalment artesanal, ja pot delectar els paladars del públic andorrà. Aquesta meravella gustativa es va presentar ahir al restaurant Kökosnøt, establiment que es va inspirar en aquest exclusiu cafè per a crear postres tan creatives com sorprenents, com poden ser els ous de cafè o el fals caviar de Kafa amb tòpic de fruit de la passió.

Actualment, Kökosnøt és l’únic local al país que permet degustar aquest producte que està disponible a un número molt limitat de restaurants al món. El Kafa proporciona al paladar una experiència sensorial única, amb aroma floral intens i un regust de dàtil amb notes de cirera madura.

Cafè Lavazza
Foto: Nelly Dedea

Lavazza arriba a Andorra amb determinació per a posicionar-se al mercat a partir d’un partnership entre el Grup Becier i la distribuïdora Vendomat Internacional, on esperen seduir el públic andorrà amb un perfil exigent.

Lavazza Andorra
Foto: Nelly Dedea

Actualment la prestigiosa marca de cafès italiana ofereix servei de vending i recentment s’ha afegit la línia de màquines per OCS (Office Coffee Service)dispensingpensat especialment per a serveis amb buffet.  Però, si voleu gaudir d’un bon àpat i posar el brotxo d’or amb aquest gran cafè, ja sabeu, passeu per  Kökosnøt i regalareu un món de sensacions als vostres sentits!

Gaudeix de totes les fotos al nostre Facebook.

Foto: Nelly Dedea