Kökosnøt, un nou restaurant exclusiu a la capital

Kökosnøt, un nou restaurant exclusiu acaba d’obrir les seves portes al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella. Pablo Pérez i Victoria Kemerer estan al capdavant de l’establiment.

El reconegut maître i sommelier Pablo Pérez, representant per a Andorra en el campionat europeu de l’especialitat, a San Remo i Mònaco, l’any 2013 i la Victoria Kemerer, ànima mater del projecte, influencer, blogger i community manager, amb més d’un milió de seguidors, van inaugurar un exclusiu restaurant al carrer Prat de la Creu, 29, a Andorra la Vella.

Kökosnøt AndorraEl restaurant, que estarà especialitzat a recuperar la identitat de la cuina tradicional andorrana compta amb un equip amb gran experiència

El restaurant, que estarà especialitzat a recuperar la identitat de la cuina tradicional andorrana però actualitzant els recursos de proximitat i modernitzant-los, compta amb un equip amb gran experiència i reconeixement en la seva trajectòria professional. El xef de cuina és l’Erik Ríos, amb una impressionant projecció i amb experiència contrastada amb grans xefs com ara Ferran Adrià. També ha treballat en diversos establiments amb estrella Michelin de Singapur, Barcelona i darrerament al Park Hotel d’Andorra.

Pel que fa al lloc del segon de cuina, és per Aníbal Almarza, un altre reconegut cuiner. Entre tots plegats volen escriure una pàgina d’or en la gastronomia del país i retornar la identitat perduda, després de molts anys d’indefinició. El local té una excel·lent ubicació, una exquisida decoració i s’inspira en la cultura escandinava, ja que l’avi de la Victòria, que ha estat un dels grans precursors i animadors del projecte i amant de la bona gastronomia, també ha estat la gran inspiració del nom del local, que es diu igual que ell, Koko.