Andrés Riestra eleva els fogons del Buda a la categoria de “sublim”

Buda Espai Andorra és un complex d’oci i restauració que està vivint un moment molt dolç, ja que totes les activitats que realitza el local com ara la discoteca, el lounge bar o el restaurant, reben un gran suport per part de la seva fidel clientela. Però, sobre tots els serveis que ofereix el local hem de destacar un en concret, la restauració, ja que en els darrers anys ha experimentat un gran canvi

Andrés Riestra xef del Buda
Foto: Josep Segura

Des que Andrés Riestra es va fer càrrec dels fogons del Buda, el nivell de qualitat de les seves creacions ha experimentat un creixement que eleva els seus plats a la categoria de sublims i bona mostra del que diem la tenim amb els menús preparats per a la setmana gastronòmica dedicada al caviar, que va començar a principis d’aquesta setmana i clourà aquest diumenge.

Noies gaudint d'un dinar al Buda
Foto: Josep Segura

El xef i el seu equip de cuina han preparat dues propostes realment exquisides, on el protagonista és el caviar. Una a base de plats degustació i una altra, un maridatge de Russian caviar amb xampany Mumm.

Caviar degustació al Buda
Foto: Josep Segura

Els plats degustació són els següents: Caviar Riofrio estil rus amb ou especial remenat i rösti de patata, Sopa freda de marisc i rap amb caviar de la Vall d’Aran, Amanida de llenties de Berry amb caviar Riofrio tradicional; Alvocat, gambetes vermelles de Dénia i caviars i Nius de Capellini amb caviar Nacarii i fines herbes, tot regat amb un gran albariño ‘Altos de Torona’. Cinc propostes que enamoraran tots els vostres sentits, sobretot el gustatiu.

Plat al Buda
Foto: Josep Segura

Aquestes propostes les podeu gaudir a qualsevol dels ambients del local com ara les seves sales interiors  o l’esplèndida terrassa jardí exterior, envoltada de natura i amb una atmosfera molt relaxant. Així que, si no heu tingut l’oportunitat de provar aquestes delicatessen, encara sou a temps de fer-ho, però si el que voleu és una altra proposta de gran nivell, tant l’Andrés Riestra com el seu equip, segur que us podran seduir amb qualsevol dels plats de la seva carta.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Persones menjant al Buda
Foto: Josep Segura