Cinemes Illa s’omple de terror amb la tornada de la diabòlica Annabelle

Annabelle vuelve a casa, és una de les pel·lícules més esperades del 2019, perquè promet ser una de les produccions referencials del gènere de terror. En aquesta ocasió, els fenòmens paranormals desencadenats per la nina diabòlica afectaran el matrimoni de Lorraine i Ed Warren, dos especialistes en dimonis que van cometre un gran error: emportar-se Annabelle a casa seva.

Annabelle Comes HomeLa filla petita de la parella, Judy, serà l’objectiu principal dels esperits malignes que Annabelle –atrapada rere una vitrina beneïda– despertarà amb tots els seus poders. Les mainaderes de Judy tampoc tindran tranquil·litat.

Judy a la pel·licula Annabelle Comes HomeAltra de les estrenes més esperades és el live action de El Rey León, que arriba a les sales de Cinemes Illa Carlemany per fer-nos plorar i riure una altra vegada, quan el petit Simba intenti seguir el llegat del seu pare Mufasa. Malgrat tot, Scar, germà del rei Mufasa i tiet del petit Simba, conspirarà per apoderar-se de les Terres del Regne.

El Rey León a Cinemes IllaD’altra banda, Dilili a París, és una bona opció per a gaudir d’un dia de pel·lícules en llengua catalana. La jove Dilili, que arriba de la distant Nova Caledònia, a França, investigarà una sèrie de segrestos misteriosos de noies que es desenvolupen a la París de la Belle Époque. Però la Dilili no hi serà pel seu compte, ja que tindrà l’ajuda d’Orel, un repartidor que lluitarà al seu costat per resoldre aquests crims.

Dilili a Paris a Cinemes IllaPer la seva part, Spider-man: Far from home i Yesterday continuen sent favorites del públic andorrà, però has d’afanyar-te una mica si no et vols perdre aquestes produccions cinematogràfiques.Spiderman far from home

Tot seguit, et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 12 al dijous 18 de juliol

Programació Cinemes Illa Carlemany

Cinemes Illa Carlemany