El mercat O Feirão li va donar vida la parròquia d’Andorra la Vella

Els membres del Grup de Folklore “Casa de Portugal” van organitzar exitosament una nova edició del mercat tradicional portuguès O Feirão, on van reviure part de la tradició del segle XX.

Mercat O Feirão 2019
Foto: Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’

Diumenge passat, al matí, residents portuguesos i andorrans, van poder gaudir d’aquesta fira antiga a la plaça Guillemó, que va comptar amb el suport del Comú d’Andorra la Vella. Els visitants van poder adquirir productes frescos d’hort com ara enciams, cols i trumfes de qualitat, mentre que els més petits es van entretenir acariciant les gallines i els conills de granja.

Animals de granja a O Feirão 2019
Foto: Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’

Per la seva oferta gastronòmica, dues zones de degustació van destacar entre la resta; l’oli d’oliva, els embotits i el pa de blat de moro, van enamorar a més d’un curiós, però els pastissos de Betlem i altres postres van delectar, tant a grans com a petits.

Ball tradicional portugués O Feirão 2019
Foto: Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’

A O Feirão no van faltar les cançons tradicionals del Rancho Folclórico dels Residents de l’Alto Minho, acompanyades per les danses del Grup de Folklore “Casa de Portugal”, que li van donar color i ambient a una jornada divertida, plena de sabor, cultura, artesania i, per descomptat, orgull portuguès.

O Feirão 2019
Foto: Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’

Més info