STO Group va presentar les eines de digitalització per a la PIME

STO Group va presentar, exitosament, una jornada introductòria al món digital per a la petita i mitjana empresa (PIME), davant un públic àvid de solucions per a maximitzar el rendiment dels seus negocis. L’esdeveniment va tenir lloc al restaurant Mediterrani, del Centre Termolúdic Caldea-Inúu.

Especialistes STO Group
Foto: César De Pablos

L’Àlex Bonet va obrir el cicle de presentacions amb una mostra detallada de l’eina Sage 50c, un software robust que permet controlar àgilment i fàcilment la teva empresa, amb una gestió meticulosa de les teves compres i vendes, l’inventari, estocs i finances, amb integració a la suite de programes de Microsoft Office. Bonet va destacar que Sage 50c és un software dissenyat per a tots els sectors empresarials, amb una flexibilitat que possibilita que qualsevol usuari pugui arrencar fàcilment la gestió del seu negoci.

Àlex Bonet a la presentació d'STO Group
Foto: César De Pablos

D’altra banda, l’Eva Delgado va introduir al públic l’aplicació KeyAndCloud, desenvolupada al Principat i operativa a Espanya, Mèxic i, per descomptat, Andorra, on ha tingut una bona acceptació entre les petites empreses i els professionals autònoms. KeyAndCloud, de manera lleugera però fiable, permet la facturació, la comptabilitat, la gestió bancària i la integració de la teva botiga online (PrestaShop, Woo Commerce, Shopify, Amazon, entre altres) amb totes les prestacions que aquest software posseeix.

Eva Delgado d'STO Group
Foto: César De Pablos

Finalment, Elena Fek, representant del departament de vendes d’STO Group, va detallar les funcionalitats de Bitrix24, un CRM gratuït i líder en el seu sector, que aglomera un gran conjunt d’eines de comunicacions, de gestió de tasques i projectes, contact center i CRM, entre altres; que impulsen encara més les possibilitats de la teva empresa. Des de creació de diagrames de Gantt fins a la gestió de documents i comunicació de chat i vídeo. Bitrix24 ofereix un món de solucions perquè el teu negoci enlairi.

Elena Fek representant de vendes STO Group
Foto: César De Pablos

En cloure les presentacions dels tres especialistes, STO Group va oferir un esmorzar a tots els assistents, que van aprofitar l’oportunitat per apropar-se més als experts i aclarir tota mena de dubtes i inquietuds, que els pot ajudar a assolir el màxim rendiment empresarial.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Jordi Pons CEO STO Group
Foto: César De Pablos

Més info