Descobreix el sake, un dels secrets millor guardats del Japó

La cultura japonesa és, probablement, una de les més ancestrals, icòniques i representatives del continent asiàtic i del món. És per això que Acció Cultural Andorra, de la mà del Govern d’Andorra, promou l’exposició Japó: l’empremta de l’aigua, per donar a conèixer els secrets d’un país carregat de secrets.

Des del 23 d’octubre passat, turistes i residents han tingut l’oportunitat d’apropar-se a la cultura japonesa amb l’exposició oferta per l’Artalroc i, a més a més, a participar en diferents activitats com ara tallers de fotografia, per a adults i d’origami, per a infants. Ara, per continuar amb el cicle expositiu, Antoni Campins, del celler Seda Líquida, oferirà una xerrada i degustació del sake, que tindrà lloc els pròxims 03 i 04 de desembre, a les 20.30 hores, a la sala Artalroc.

El sake és una beguda tradicional japonesa que es fa amb una varietat molt específica d’arròs,  que ha marcat part de la història del país nipó. Si ets amant dels licors o una persona molt curiosa, aquesta és la xerrada més adient per a tu. L’activitat és completament gratuïta i d’inscripció prèvia al telèfon +376 828 704 i per correu electrònic sala_exposicions@govern.ad.