Jane Birkin enamora el públic del Prat del Roure

La famosa i sensual cantant anglofrancesa Jane Birkin es va posar el públic del Prat del Roure a la butxaca ja des de les primeres cançons del seu concert homenatge a Serge Gainsbourg. La cantant va actuar acompanyada per l’orquestra simfònica Perpinyà Mediterrani.

Jane Birkin en concert andorra
Foto: Paula Cristina

El 40è aniversari de la parròquia d’Escaldes-Engordany haurà estat marcat per una bona colla d’actes entre els quals han destacat les actuacions musicals. El concert de Jane Birkin del passat dimecres 28 de desembre va ser un dels més exitosos, al costat del que va oferir Sergio Dalma el mateix mes.

Orquestra Perpinyà Mediterrani
Foto: Paula Cristina

Birkin-Gainsbourg van ser una de les parelles més significatives del París de finals dels anys 60. El 1969 van revolucionar el panorama musical amb la cançó “Je t’aime… moi non plus”, amb lletra i música de Gainsbourg, una cançó eròtica que va donar la volta al món. Com no podia ser d’altra manera, es va poder escoltar aquesta peça a Escaldes, però en versió orquestral.

Jane Birkin en concert al Principat d'Andorra
Foto: Paula Cristina

Jane Birkin, amb bona veu als seus 72 anys, va cantar amb sentiment i va aconseguir emocionar el públic que omplia la sala del Prat del Roure, amb temes com “Requiem pour un con”, “La javanaise” o “Baby alon in Babylone”. Més de mig miler de persones van assistir a l’auditori escaldenc per veure en directe la cantant francesa, que estava acompanyada de l’orquestra simfònica de Perpinyà Mediterrani i el pianista que ha fet els arranjaments de les cançons, Nobuyuki Nakajima. Birkin va desplegar un repertori consagrat al que va ser el gran amor de la seva vida, Serge Gainsbourg.

Públic a l'esdeveniment concert Jane Birkin
Foto: Paula Cristina

Per a aquest concert, “Birkin/Gainsbourg Le Symphonique”, l’ambaixada de França, dintre del marc de la Saison Culturelle- i el Comú d’Escaldes-Engordany van comptar amb el patrocini de la representació del Copríncep francès.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Trini Marin i Jocelyn Caballero
Foto: Paula Cristina