Belle Maison Real Estate, nova agència immobiliària a Andorra la Vella

Una nova agència immobiliària acaba d’obrir les seves portes a la capital, a l’avinguda Meritxell, 73. És el nou despatx d’atenció al públic de la immobiliària Belle Maison Real Estate.

Gerard Pérez i socis de Belle Maison
Foto: César De Pablos

Belle Maison Real Estate neix com un nou concepte d’immobiliària des d’un aspecte integral. Això significa que el grup acompanya cada client en tot el projecte que comprèn una compra patrimonial. El servei que ofereix Belle Maison comença ja des de la primera visita i pot anar fins al finançament bancari o fins i tot la compra del mobiliari. La immobiliària serà al costat del client en tota la trajectòria, des del principi fins al final de l’operació, posant-se al seu servei en tot allò que pugui necessitar.

Brindis Belle Maison
Foto: César De Pablos

El grup està dirigit per un equip jove i dinàmic, el Gerard Pérez, com a gerent, el Joel Carmona, responsable de vendes i la Mònica Kaya, comercial de vendes, amb un alt nivell professional. Un altre punt diferencial és que la companyia compta amb diversos corresponsals a altres països. Això facilita una proximitat de cara al client, ja que podrà tractar amb professionals internacionals per a cada nou projecte.

xampany i aperitius Belle Maison
Foto: César De Pablos

L’acte inaugural, celebrat el 29 de novembre passat, va comptar amb nombrosos clients i amics de la immobiliària, que van voler acompanyar el nou equip en aquest repte innovador.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Obertura de Belle Maison Andorra la Vella
Foto: César De Pablos