Jo Malone presenta la seva espectacular campanya de nadal

Ahir al vespre, a la botiga de Jo Malone Andorra, va tenir lloc la presentació de la nova campanya de nadal de la firma britànica. Enguany, l’estratègia de Jo Malone s’inspira en una estètica vintage. El Glad Rags  i Jitterbugs, la roba més elegant i la dansa més divertida, convertiran les festes en peculiars, divertides i brillants.

Clientes Jo malone andorra
Foto: Josep Segura

Les festes de nadal són un moment pel record, per les emocions i plenes de sentiment; un fet que no ha passat desapercebut per a Jo Malone. És per això que, regalar un perfum és obsequiar quelcom més que una fragància, és reviure un moment en el temps, és despertar els millors records. I això es pot aconseguir amb un triangle de fragància ‘White Moss & Sonowdrop’, que recorda la frescor del bosc, els pètals de galanthus i l’aroma a neu nova. Tot això, combinat amb un toc de nerolí i una explosió de cardamom, és el que ens proposen per a aquestes festes.

calendari nadal jo malone
Foto: Josep Segura

Però, a més a més, enguany torna ‘Orange Bitters’, un còctel d’hivern que barreja taronges dolces i amargues, amb cremós sàndal. Una proposta que ve acompanyada de l’espelma amb la mateixa fragància. També, el disseny English Pear & Fressia, ha revolucionat la firma britànica, ja que enguany el daurat està més present que mai. Unes propostes que, juntament amb el seu personal packaging no decebrà cap dels seus incondicionals i que encisarà als nous potencials clients.

Regal Jo Malone
Foto: Josep Segura

Aquestes propostes les va presentar,  a totes les clientes i amigues de Gala Perfumeries, partner de la marca britànica al nostre país, Marcos Iván Muñoz Carrascosa, Ambassador Iberia de Jo Malone London, que repetia per segon any consecutiu. A l’acte, que va comptar amb una nombrosa concurrència i va omplir la botiga, ubicada a L’Avinguda Carlemany, 58, d’Escaldes-Engordany; també hi van assistir, per part de Gala Perfumeries, la seva directora general Mercè Carbonell, la directora de màrqueting Maria Rosa Vergés i Joan Sans, director de compres i logística.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Equip Jo Malone Andorra i Gala Perfumeries
Foto: Josep Segura