El Rey León, la icona cinematogràfica de Disney arriba a Cinemes Illa

Ho vam anunciar la setmana passada, però ara ja és una realitat: Simba i Mufasa tornen a la pantalla gegant amb el live action d’una pel·lícula entranyable, El Rey León, que busca despertar la nostàlgia dels espectadors de Cinemes Illa Carlemany.

Simba i Sazú en El Rey LeónLa història és essencialment la mateixa, però amb l’atractiu d’una animació superrealista que li donarà un toc de vida a aquesta pel·lícula clàssica de Disney, on Mufasa tractarà, per tots els mitjans possibles, d’ensenyar Simba totes les responsabilitats que implica ser el monarca de les Terres del Regne. Scar, tiet de Simba i germà de Mufasa, farà tota mena d’estratagemes perquè el petit cadell no continuï el llegat del seu pare.

Scar a El Rey LeónEl Rey León és una producció que va reunir un càsting de luxe, on noms de grans estrelles com ara Donald Glover o Beyoncé li donen vida a Simba i Nala, respectivament, en la versió de llengua anglesa. El comediant Seth Rogen personificarà a Pumba, mentre que Billy Eichner li donarà veu a Timón. Altres artistes com ara James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, John Oliver i Keegan-Michael Key hi participen com actors vocals.

Beyoncé a El Rey LeónD’altra banda, hi arriba una proposta en llengua catalana, com és el cas de La Vida Sense La Sara Amat, on el Pep, un adolescent de 13 anys, cau perdudament enamorat de la Sara Amat, una noia del poble dels seus avis. Sara desapareix sense deixar cap indici de la seva localització però, després d’unes hores, el Pep la troba amagada en la seva habitació. En aquest moment, l’enamorat Pep viurà un dilema: mantenir el secret de Sara o, al contrari, revelar la veritat al poble desesperat.

La Vida Sense La Sara AmatDilili a París, és una altra bona opció per a gaudir d’un dia de pel·lícules en català. La jove Dilili, que arriba de la distant Nova Caledònia, a França, investigarà una sèrie de segrestos misteriosos de noies que es desenvolupen a la París de la Belle Époque. Però la Dilili no estarà sola, ja que tindrà l’ajuda d’Orel, un repartidor que lluitarà al seu costat per resoldre aquests crims.

Dilili a Paris a Cinemes IllaAnnabelle Vuelve a Casa, per la seva part, ha conquerit el públic amant de les produccions de terror, amb una història maligna de la nina diabòlica. Spider-Man: Far From Home, al contrari, ha captivat els fidels seguidors de Marvel, amb arguments perfectament enllaçats a les històries dels Avengers.

Tot seguit, et deixem l’agenda detallada de projeccions de Cinemes Illa Carlemany, del divendres 19 al dijous 25 de juliol

Cartellera El Rey León Cinemes Illa Carlemany

Cartellera Cinemes Illa Carlemany

andorra a taula