Mans Unides, un sopar solidari contra la desigualtat i la fam

La fam, la malnutrició, la pobresa, la malaltia i el subdesenvolupament, són només alguns dels problemes que l’organització Mans Unides combat, dia rere dia, en Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Per aquest motiu, l’ONG andorrana organitza un sopar solidari per recaptar fons amb la voluntat de continuar amb la seva lluita contra la desigualtat.

La banda Love It tocarà part del seu repertori musical a la vetllada benèfica, que tindrà lloc al restaurant Buda Gastro, el pròxim dia 30 de novembre, a les 20.30 hores. Els comensals, a més de poder gaudir plats exquisits sota la direcció culinària del xef Andrés Riestra, tindran l’oportunitat d’emportar-se obres d’art africanes amb el sorteig que prepara Mans Unides.

Des del 1960, l’ONG Mans Unides lluita contra la desigualtat, la injustícia i tots els problemes derivats de la corrupció, la falta de recursos i l’absència de valors humans i morals. L’any 1982, es va realitzar la primera campanya a Andorra i, des de llavors, la solidaritat pels més vulnerables és una característica inequívoca del nostre país.

L’entrada per al Sopar Solidari de Mans Unides té un preu de 45 €, i s’ha de reservar prèviament a través del correu electrònic mansunidesandorra@gmail.com.

flyer esdeveniment mans unides sopar solidari