DomusVi Salita, atenció a gent gran que marca la diferència

Els gustos i preferències de la gent gran, clau de la residència DomusVi Salita a Escaldes-Engordany.

Amb el pas dels anys, les persones desenvolupem costums i preferències a què ens costa renunciar. Estableixen un entorn de seguretat, pautes fàcils i clares que ens ajuden en les nostres rutines diàries. Ingressar en una residència suposa, per a la gent gran, un canvi important en les seves vides que resulta molt més fàcil si els professionals faciliten la continuïtat d’aquests hàbits i preferències.

Habitació DomusVi Salita
Foto: DomusVi Salita

Per tot això, el centre residencial DomusVi Salita desenvolupa un model d’atenció al detall en què els gustos i preferències dels residents suposen la base de les cures i en el qual els professionals ofereixen una atenció especialitzada sempre intentant donar continuïtat a la biografia de les persones que atenen. L’adaptació de les activitats, l’alimentació, les propostes d’oci i les teràpies així com altres aspectes quotidians; afavoreixen que els grans se sentin com a casa.

Façana DomusVi Salita
Foto: McGrau
Especialització de serveis

L’especialització sanitària és una altra de les característiques diferencials de DomusVi Salita, que disposa d’unitats d’atenció a demències, convalescència i rehabilitació, atenció gerontològica, cures pal·liatives i respir familiar; amb un equip de professionals altament qualificats i compromesos.

Els programes terapèutics que es desenvolupen en cada unitat aborden les necessitats des de les àrees de fisioteràpia, psicologia, teràpia ocupacional i temps lliure fomentant el benestar de la gent gran tant físic com psíquic, social i emocional.

Façana principal DomusVi Salita
Foto: McGrau
Tracte familiar i confort

Els familiars dels residents de DomusVi Salita disposen de professionals de referència a la seva disposició per solucionar qualsevol dubte o inquietud sobre el seu familiar. A més, gaudeixen de la possibilitat de compartir amb ells les instal·lacions.

Tant la gent gran com els seus familiars disposen de les millors instal·lacions i els millors serveis de confort. DomusVi Salita disposa d’uns serveis hotelers innovadors i personalitzats, pensats per facilitar la vida al resident i les seves famílies, amb la comoditat i el valor afegit d’un servei de proximitat i un tracte familiar. Les habitacions, que garanteixen el màxim confort i privacitat per a l’usuari, disposen de serveis especialment pensats perquè la persona pugui seguir gaudint de la seva autonomia i privacitat.

Residència de gent gran DomusVi Salita: C/Josep Viladomat. AD700 Escaldes-Engordany, Andorra. Tel. 00376 720 800. direccio.salita@sarquavitae.ad.
Comedor DomusVi Salita
Foto: DomusVi Salita