Black Thursday, l’ànima del rock i el soul

El quintet Black Thursday, format per Juliette Norrmén-Smith, Moi Jaén, Álvaro Sánchez, Gil Blasi i Amador Ramos, és considerat un dels grups musicals de covers més destacats dels escenaris andorrans. 

Foto: Black Thursday / Oscar Araujo

Tot aquell que ha escoltat la música vibrant de Black Thursday, sap què ha d’esperar: els millors clàssics en una presentació poderosa, liderada per la melodiosa veu de la Juliette, que assoleix compaginar les seves notes amb els acords de les guitarres elèctriques del Moi i l’Amador, dos nois que, igual que el baixista Gil, completen l’acompanyament vocal. L’Álvaro, per la seva part, fa sentir la força de la bateria. 

Inspirat per llegendes derock com ara Red Hot Chili Peppers, Guns & Roses, AC/DC, Foo Fighters o Nirvana, Black Thursday aconsegueix un estil singular amb les seves versions, ja que li donen el seu toc influenciat pel soul, amb una mica d’humor que encaixa perfectament entre el públic. Hard Rock Cafè Andorra ha estat només un dels tants escenaris que el grup va omplir al Principat. 

El passat mes de maig, el quintet va acompanyar els més de 100 cantants del Cor de Rock d’Encamp i del Cor de Rock d’Andorra, en el tradicional concert anyal que va emocionar el públic present a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Al juny, van tenir l’honor d’inaugurar oficialment la sisena edició del Jambo Street Music, on van ressonar èxits com ara Dreams de The Cranberries, Just a Girl de No Doubt o Highway to Hell de AC/DC. Sens dubte, Black Thursday és un grup per no perdre mai de vista.