Especial Sant Jordi: Els millors lectors d’eBooks

L’aparició dels lectors de llibres electrònics no va ser tan sorollosa com la de les tauletes, però sens dubte els eReaders són un bon dispositiu per als amants de la lectura que volen gaudir d’infinitat de llibres a la palma de la mà. Aquí et presentem una selecció perquè sorprenguis el teu ésser estimat o perquè et donis un bon gust!

Kobo Sage

Equipat amb pantalla de 8 polzades, i il·luminada amb tecnologia ComfortLight PRO, el Kobo Sage és un eReader dissenyat per elevar l’experiència de la lectura a un nou nivell. Ofereix una gran profunditat i contrast que la fa un gran contendent en la recerca de la llegibilitat clara i plaent. És compatible amb el llapis Kobo Stylues i també amb els audiollibres Kobo Audiobooks. És waterproof, així que podràs fer una agradable lectura des de la banyera si et ve de gust.

Kindle Paperwhite

No és tan gran com el Kobo Sage, però el Kindle Paperwhite, amb 6,8 polzades de pantalles i els contorns reduïts, és un dispositiu ideal per als lectors de llibres de butxaca. Al final, el que compta és la comoditat, no? Cal dir que la nova generació de Kindle Paperwhite compta amb llum càlida ajustable, autonomia de bateria de fins a 10 setmanes i un pas de pàgina un 20% més ràpid que la generació anterior. Llegir a la piscina, la platja o a la banyera? Sí, gràcies a la resistència a l’aigua IPX8.

No només llegeixis, fes anotacions

Si no pots parar de fer apunts, anotacions i subratllar idees o paraules importants, el Kobo Elipsa és l’eReader per tu. Gràcies a la pantalla tàctil de 10.3 polzades, serà com tenir un llibre i una llibreta infinits a la teva motxilla. Una de les característiques que més ens agrada és que les teves notes es converteixen ràpidament en texts clars, nets i precisos, que podràs exportar quan et facin falta.