Les obres de José Luís Pascual, fins a finals de mes a Art Al Set

La galeria Art Al Set, d’Escaldes-Engordany, estén fins a final de mes l’exposició d’obres pictòriques de l’artista barceloní José Luís Pascual, prevista entre els dies 19 de març i 30 d’abril d’enguany.

Fotos: César De Pablos

Façana galeria Art Al Set

Com que la pandèmia ha estat una situació imprevisible per a tothom, el món de l’art no ha estat exempt de patir les conseqüències derivades de l’expansió de l’infecciós coronavirus. No obstant això, la galeria Art Al Set continua apostant per apropar l’art al públic andorrà. Les pintures del cèlebre José Luís Pascual, que, inicialment, s’exposarien entre els dies 19 de març i 30 d’abril, podran apreciar-se fins a finals d’aquest mes d’octubre.

Pintures de José Luís Pascual

La col·lecció, que consta de 17 quadres, amb ceres sobre tela, arpillera o cartró, fa relluir les capacitats artístiques de Pascual, que, amb 73 anys, fa la seva 125a exposició individual i la tercera a Art Al Set. A banda d’aquestes pintures de diferents formats, l’artista català també exposa 9 escultures de ferro tallat, amb les quals juga amb les ombres i les siluetes amb prou mestria.

Escultures de Rocayart i José Luís Pascual

Per la seva banda, l’escultor gironí Gerard Roca i Ayats, també conegut com a Rocayats, presenta a la galeria Art Al Set les seves papallones esculpides en marbre de Carrara, marbre de colors o granit negre. Rocayats, el 2014, va ser l’encarregat de tallar l’ambó de la Basílica de Nostra Senyora de Meritxell.