Amàlia Vallés: “A Com TV oferim solucions globals en comunicació digital”

L’experiència és un grau, sobretot en una empresa de comunicació audiovisual a Andorra. Com TV fa 20 anys que es belluga en aquest món, sempre en plena evolució. Amàlia Vallés, CEO de l’empresa, està satisfeta del camí recorregut.

Quins serveis ofereix Com TV?

Som una empresa de serveis, donem solucions globals als clients, des de la conceptualització fins a la implementació de cada projecte. Els nostres 20 anys d’experiència són el nostre millor actiu i ens han permès poder controlar totes les etapes d’un projecte de comunicació audiovisual al punt de venda.

Amàlia Vallés Andorra Com TV
Foto: McGrau
Fa 20 anys les coses no devien ser fàcils en aquest món…

Vam ser pioners a Andorra en la comunicació digital en el punt de venda, era un món desconegut. Avui en dia estem acostumats a veure pantalles a tot arreu, la tecnologia audiovisual s’ha democratitzat.

Com qualificaria l’evolució d’aquests 20 anys?

L’experiència és un valor! Avui som molt més resolutius, més proactius, més eficients, i som capaços d’identificar millor les necessitats dels nostres per crear valor a la seva empresa.

“Un dels nostres punts forts és que donem un servei global i sense dependre de tercers”

En què heu ajudat els vostres clients?

Els hem ajudat a comunicar millor amb els seus clients, a reforçar la seva marca i a incrementar les vendes a través de pantalles interactives o passives, pantalles gegants, indoor i outdoor, videowalls, tòtems,..

Quina és la importància avui de la comunicació digital?

És un valor afegit per a les empreses de qualsevol sector. Crea experiències, impacte, imatge i permet transmetre de forma directa i àgil al client final els productes i serveis, promocions, informacions i accions de l’empresa a través de pantalles de diferents formats que integren diverses tecnologies i les vincula al seu dia a dia. En definitiva, formem part del tan evocat procés de digitalització que el món, i per tant també les empreses, estem vivint de manera tant ràpida com inevitable.

Com tv amàlia vallés
Foto: McGrau
Quina estructura teniu?

Som vuit persones treballant a l’empresa, dissenyador gràfic, programador, editor,  informàtic, operador de càmera, gestor de continguts, enginyer d’àudio i periodista col·laborador.

És car utilitzar la comunicació digital?

Precisament, un dels avantatges d’aquest tipus de comunicació és la seva excel·lent relació qualitat-preu, eficiència i efectivitat. A més, avui els preus de les pantalles són més assequibles, hem desenvolupat un software de gestió de contingut propi, i el preu és molt competitiu alhora que ens permet personalitzar les solucions tecnològiques per a cada client. Això fa que avui en dia, muntar un circuit de pantalles sigui accessible per a qualsevol perfil d’empresa.

“Som una empresa de serveis, donem solucions globals als clients, des de la conceptualització fins a la implementació i seguiment de cada projecte”

També us ocupeu del manteniment?

Sí, i tant. Un dels nostres punts forts és que donem un servei complet: conceptualitzem el projecte, subministrem i instal·lem els equips, creem i gestionem els continguts,  i fem el manteniment tècnic post-venda. Cobrim totes les etapes del procés, el nostre servei és global i integral, sense dependre de tercers.