Jaume Riba inaugura l’exposició “Pessics de Natura” a Caldea

Ahir a la tarda, la galeria del Centre Termolùdic Caldea va acollir la inauguració de l’exposició “Pessics de Natura”, una obra fotogràfica creada pel Jaume Riba i exposada per la galerista Isabel Rodríguez Ferrer.

Presentació exposició Jaume Riba
Foto: César De Pablos

Jaume, que va usar una combinació de teleobjectius i macros per aconseguir patrons i textures únics, va retratar diminutes fraccions d’elements presents en la natura. El resultat final va ser una barreja de colors i figures pròpies d’un artista meticulós, amb consciència de composició.

Jaume Riba i amics
Foto: César De Pablos

A la gala inaugural van assistir personalitats del món de la política, les arts i empresaris del país com ara Patrick Pérez, president del Grup Pyrénées, o Eva Descarrega, Mònica Bonell i Trini Marín, que van representar les diferents institucions andorranes. A més a més, els familiars i amics del Jaume van mostrar la seva alegria i satisfacció per aquesta nova fita de l’artista.

Patrick Pérez amb amigues
Foto: César De Pablos

S’ha confirmat que de les obres exposades, s’han venut 8 fotografies el mateix dia de la inauguració. L’exposició romandrà oberta fins a finals del mes d’octubre, a la galeria de Caldea.

Mònica Bonell a l'exposició de Jaume Riba
Foto: César De Pablos