Carla Torrén Estilisme: “Fem estilisme de perruqueria i maquillatge exclusiu i privat”

Fa 20 anys que la Carla Torrén es va aventurar a fer els seus primers passos a terres andorranes, on ha tingut l’oportunitat de tirar endavant el seu saló Carla Torrén Estilisme. Originària de l’Argentina, de la província de Còrdova, la Carla va trobar en Andorra un punt de partida per a complir els seus somnis i construir un nou futur personal i professional.

Foto: Jean-Luc Herbert
Com i quan vas començar en el món de la perruqueria?

Vaig començar com a ajudant en una perruqueria molt coneguda de Còrdova, a l’Argentina. Amb molt esforç i dedicació, vaig arribar a ser estilista. Passats uns anys, vaig decidir canviar de rumb; un nou país m’esperava… era desconegut però jo mantenia tota la il·lusió. Així va ser com vaig arribar a Andorra.

Què et va motivar a provar sort a Andorra?

Em va motivar la possibilitat d’un nou futur i poder aprendre més de la meva professió, nous estils de cabell, tècniques de coloració en el món de la moda i l’estilisme, nous talls que marquen tendència. Vaig formar part d’un equip d’una reconeguda marca de productes i Andorra em va obrir les portes per afrontar nous projectes, com ara la possibilitat de recórrer Europa i créixer més en el meu àmbit com a formadora d’una prestigiosa línia de productes. Puc dir que porto més de 20 anys d’experiència a la maleta! Però, ja que fa tants anys que soc a Andorra, la sento com a casa meva; de fet, des del 2015 ja tinc la nacionalitat andorrana.

I actualment encapçales el teu propi projecte professional…

Sí, actualment dirigeixo un nou projecte, el meu saló exclusiu de bellesa, Carla Torrén Estilisme, on ofereixo un servei de tu a tu. Piques el timbre, t’obro la porta, et rebo amb un somriure, t’assessoro amb noves idees i faig tot el possible perquè et sentis a gust a casa meva i marxis més maca i segura de tu mateixa. És una experiència que s’ha de viure!

Quin és l’element que us diferencia de la competència?

L’exclusivitat, la intimitat i la privacitat que oferim a la nostra clientela, en comptar amb un saló ubicat a la tercera planta d’un edifici al centre d’Andorra la Vella, i no a peu de carrer. Donem un servei individualitzat i la mateixa estilista s’encarrega del client, de principi a fi. La comunicació és molt fluida i procurem que el client senti que és el més important per a nosaltres. També destaquem pels nostres productes.

Quins productes utilitzeu?

Treballem amb productes BIO que estan tenint una molt bona rebuda entre els clients, ja que no generen al·lèrgies ni dermatitis. Gairebé tots els tractaments són vegans, fins i tot la decoloració. Comptem amb productes reconeguts mundialment, com ara les marques italianes Philip Martin’s, Davines i Every Green, les americanes Olaplex i Aveda, i l’australiana Kevin Murphy.

També feu núvies i teniu diferents col·laboracions…

Sí, tenim un servei exclusiu i especialitzat per a núvies, amb el qual les assessorem i aconsellem. Intentem que el pentinat tingui coherència amb el vestit i els complements. Si necessiten que les maquillem, també ho podem fer. Quan tenim una núvia, ens dediquem exclusivament a ella i tanquem el saló, tot i que aquest servei també l’oferim a domicili o a l’hotel on hi és la núvia. Des de fa 5 anys, col·laboro amb l’Sport Hotel Hermitage & Spa quan tenen un client, núvia o qualsevol persona que requereixi els meus serveis. També he treballat amb el fotògraf Jean-Luc Herbert, que és igual a parlar de professionalitat i savoir faire. Per a mi és molt fàcil treballar amb un fotògraf que fa amena i dinàmica cada sessió.

democrates andorra