César Gomes de GSI, seguretat al 100%

Ha treballat tota la seva vida en el món de la seguretat. César Gomes Da Cunha és el cap d’unitat de vigilància de l’empresa GSI Seguretat, del Grup Pyrénées, que a banda de donar servei a les empreses de la companyia, també brinda el seu saber a particulars, petites, mitjanes i grans empreses del país.

Des de quan treballa en el món de la seguretat?

La meva trajectòria laboral en el món de la seguretat comença el 2004. En aquell moment no em podia imaginar que hi dedicaria la meva vida… Els meus inicis són com a vigilant en un centre comercial en què vaig estar uns anys. Després, quan es va inaugurar Illa Carlemany, el 2009, em van oferir el càrrec de coordinador dels serveis de seguretat del centre, on vaig desenvolupar aquest càrrec durant sis anys. Vaig aprendre molt, també vaig créixer personalment i professionalment. Durant aquesta etapa també vaig dedicar moltes hores a formació en aspectes vinculats amb la seguretat, cosa que he d’agrair a la meva empresa en aquell moment. Quan vaig convertir-me en director dels serveis de vigilància de l’empresa, em vaig treure el títol de director de seguretat, una gran experiència. Després de 12 anys en l’empresa vaig decidir obrir nous camins professionals, vaig analitzar les propostes que tenia i em vaig decantar per GSI, un projecte que em va entusiasmar des del començament.

Què tenia d’especial?

GSI era una empresa nova i amb bones perspectives que apostava per un nou projecte global a desenvolupar dintre el territori andorrà. A més, l’equip humà de GSI està format per grans professionals amb qui ja havia coincidit. L’experiència està sent molt bona, crec que cada dia la seguretat és més necessària i que és clau vincular-la amb serveis que es complementin per tal de donar cobertura completa a les necessitats del client. Tinc la sort que em sento a gust amb la meva feina, he aconseguit fer-me un lloc a Andorra, i això em satisfà.

“La nostra garantia és la feina ben feta per un personal altament qualificat amb una formació sòlida”

Parli’m de GSI…

GSI compta amb una història de més de 40 anys en la seguretat del Grup Pyrénées i altres empreses de la corporació, que poc a poc s’ha anat expandint incorporant nous clients i nous serveis. Avui comptem amb una plantilla de gent formada i experimentada molt professional i capaç de garantir la seguretat amb fermesa. Prenem en consideració els valors humans, respectem i fomentem la llibertat individual, el dret a la igualtat, la presumpció d’innocència i el tracte equitatiu, a més de la lleialtat, el treball en equip, la professionalitat, la innovació i el compromís. A més, GSI està iniciant un nou projecte creant un nou concepte d’empresa dintre el territori andorrà (GSI – Facility Service), per complementar l’oferta actual amb altres serveis de valor (mobilitat, immobles, assegurances, finançament) per permetre als nostres clients personalitzar packs de serveis segons les seves necessitats, tot això a través d’un únic punt de contacte que centralitzi, coordini i gestioni totes les seves necessitats i/o incidències.

Cesar Gomes Cap d'Unitat GSI SeguretatPer què es va crear?

GSI es va crear per ampliar el radi d’acció i donar serveis de seguretat de qualitat a particulars i a companyies externes. Hem aconseguit clients importants, principalment empreses de prestigi al país. Això ens anima a seguir en la nostra línia de garantir al client un servei excel·lent. El nou concepte d’empresa a què s’adreça GSI es crea observant el mercat i detectant certes necessitats a les quals creiem que podem donar cobertura al país. Hem reformulat GSI, complementant l’oferta actual de seguretat amb altres serveis (mobilitat, immobles, assegurances, finançament) a través d’una gestió integral del client.

“GSI està iniciant un nou projecte creant un nou concepte d’empresa dintre el territori andorrà, GSI – Facility Service”

Per què un client ha de triar la vostra empresa?

Els nostres valors essencials són la confiança, la seriositat i treballar per satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients. La nostra garantia és la feina ben feta per un personal altament qualificat amb una formació sòlida. Som molt propers al client, ens agrada ser dipositaris de la seva confiança i treballar colze a colze amb ells per identificar els serveis que millor s’hi adaptin.

Quantes persones treballen a l’empresa?

GSI està format per un equip d’unes 60 persones que s’anirà ampliant a mesura que l’empresa vagi creixent en serveis i clients.

Teniu oficina oberta al públic?

Estem treballant en les noves oficines, que inaugurarem aviat, al costat dels Grans Magatzem Pyrénées. Busquem un punt de contacte més pròxim al client i centralitzar tots els professionals que donaran resposta a les seves necessitats, posant al seu abast un ampli equip que es complementa al 100%.

A quin tipus de clientela us adreceu?

Ens adaptem a totes les tipologies de clients, disposem d’una àmplia gamma de productes i serveis que ens permet donar resposta a un ampli espectre de necessitats, tant des del vessant professional com personal.