Daguisa Hotels acull una nova edició del Ioga Kids Solidari

Una altra vegada, Bomosa, Lolë Andorra i Daguisa Hotels, van unir esforços per a dur a terme una nova edició del Ioga Kids Solidari. En aquesta oportunitat, els recursos recaptats es van destinar al Jove Voluntariat Lector.

Fotos: César De Pablos

Patrocinadors del Ioga Kids SolidariLa sala de conferències de l’hotel family friendly Tulip Inn Andorra Delfos, es va convertir en un centre de relaxació i meditació per a una desena de nens que, acompanyats pels seus pares, van gaudir de les classes de l’experta Mireia Canudas, Yomu Màster Coach certificada i ambaixadora de Lolë Andorra. El resultat va ser una jornada molt didàctica i enriquidora, però especialment divertida, gràcies a la inesgotable energia de la canalla.

Mireia Canudes al Ioga Kids SolidariL’activitat, duta a terme el passat dissabte, dia 1 de febrer, va permetre recaptar fons a benefici del Jove Voluntariat Lector, un programa amb auspici de la fundació Bomosa i amb la col·laboració del Col·legi Internacional del Pirineu i del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport espanyol. A través de la lectura, el Jove Voluntariat Lector busca despertar un esperit solidari en la joventut, per tal de construir una societat més humana, sense barreres, marginacions i exclusions.

Família al Ioga Kids SolidariSali Carballo, professora de llengua i literatura espanyola de l’Àgora International School i precursora del programa Jove Voluntariat Lector, va explicar que la iniciativa pretén portar la solidaritat a un espai més local, a través de la literatura, la cançó i, fins i tot, les reflexions psicològiques. “Els actes solidaris poden començar aquí mateix, amb els nostres veïns. La solidaritat no està només vinculada amb els diners,  que també són necessaris però no indispensables, sinó que també es pot traduir en acompanyar la gent que està al nostre costat, però que moltes vegades no veiem”, va expressar.

Nens al Ioga Kids SolidariEl Jove Voluntariat Lector va començar amb 10 membres, però actualment la xifra ronda els 80 participants, tots ells provinents dels diferents sistemes educatius del país i en tots els idiomes disponibles. Aquesta diversitat, permet al programa trencar amb els estereotips i les barreres socials imposades implícitament en l’imaginari del col·lectiu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.