Lolë Andorra estrena nova ubicació i nous productes

La marca de roba esportiva Lolë Andorra es muda de local i troba el seu lloc a l’avinguda Carlemany, núm. 95, amb un concepte fresc, obert i modern.

Inauguració de la botiga Lolë Andorra
Foto: César De Pablos

Des del seu naixement a Montreal, Canadà, Lolë s’ha consolidat al món com una marca que creu en el benestar com a estil de vida, filosofia que encaixa perfectament a Andorra, un país que destaca per la passió esportiva dels seus habitants, i que l’ha obert les portes a una marca versàtil i d’alt rendiment.

Foto: César De Pablos

Tot i que Lolë ja disposava d’un local a l’avinguda Carlemany, el nou espai representa un pas endavant per a consolidar-se al bell mig de l’eix comercial de Vivand. Amb dues plantes ben dissenyades, la botiga llueix més il·luminada i fàcil de recórrer, on cada producte està perfectament ubicat.

Ramona Gorraiz a Lolë Andorra
Foto: César De Pablos

Com a novetat, Lolë Andorra incorpora la línia de roba masculina, que consisteix en jaquetes, abrics, samarretes, jerseis i altres accessoris per a l’home esportista d’avui dia. Com no podia ser d’una altra manera, les dones també hi poden trobar peces dissenyades per satisfer qualsevol necessitat esportiva, com ara la indumentària per a  entrenar al gimnàs, activitats a l’aire lliure, running i ioga.

Lolë Andorra
Foto: César De Pablos

Com a part del seu concepte de marca, Lolë continua captivant milers de seguidors arreu del món, amb el Lolë White Tour, una trobada de ioga que combina aquesta activitat amb la meditació, la música, el benestar i l’amor.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Convidades a Lolë Andorra
Foto: César De Pablos