Embotits Obach obre portes al cor de la Cerdanya

Amb l’obertura d’un nou local al Carrer Major de Puigcerdà, Embotits Obach escriu una pàgina més de la seva història centenària. Al bell mig de la capital de la Cerdanya, clients de la comarca i visitants trobaran en aquest espai un centenar de referències d’excel·lentíssima qualitat.

Fotos: Embotits Obach

Des del passat dimarts, dia 2 de febrer, el Carrer Major, núm. 33, de Puigcerdà, llueix un nou establiment. Es tracta d’Embotits Obach, una empresa fundada el 1915, que, des d’aleshores, ha sabut ser fidel a la seva essència i tradició, amb productes elaborats sota un procés rigorós que protegeix les característiques que els fan únics.

Durant més d’un segle d’història i tradició, Embotits Obach ha destacat per enaltir els sabors de tota la vida, d’aquells que els seus avantpassats, pagesos de soca-rel, han sabut mantenir amb paciència i saviesa. Les tècniques de curació lenta i natural, conjugada amb una acurada selecció de la matèria primera, fan d’aquests embotits uns productes de primer nivell que, a partir d’ara, es podran adquirir a la Cerdanya.

El nou local se suma a la tradicional botiga d’Organyà, situada a peu de la carretera d’Andorra. A tots dos establiments, els clients locals i visitants de la zona, podran degustar i adquirir productes deliciosos, com ara fuets, llonganisses, botifarres, xoriços, cigaletes, sobrassades, pernil, bull, llardons i, fins i tot, croquetes i canelons, en una aposta pels productes preparats artesanalment amb matèria primera de proximitat.

Botiga Puigcerdà

Carrer Major, 33 · 17520 Puigcerdà (Girona) · Tel.: 972 442 054 – infobotiga@embotitsobach.com.