Sommcasa, l’art de dissenyar llars amb encant

L’acte d’agafar una idea, desenvolupar-la i materialitzar-la, és un procés satisfactori que Sommcasa coneix a la perfecció. L’establiment especialitzat en mobiliari i decoració s’ha convertit en tota una referència dins del mercat andorrà.

Fotos: César De Pablos

No cal travessar la frontera per trobar un moble que reflecteixi la teva personalitat o que, com un guant de seda, encaixi amb el teu concepte creatiu. Des que Sommcasa va obrir portes a l’avinguda de Santa Coloma, núm. 126, visitants i residents tenen al nostre país un aliat capaç d’oferir qualitat sense que això sigui sinònim de preus prohibitius. De fet, la filosofia de Sommcasa és oferir mobiliari de disseny a preus realment competitius.

El showroom gaudeix d’uns 800 metres quadrats útils, però, actualment, està previst ampliar aquest espai fins als 1.200 metres quadrats perquè, si bé la venda per catàleg és una alternativa, Sommcasa prioritza el contacte cara a cara amb el client perquè aquest apreciï en primera persona cada moble, cada element decoratiu i, fins i tot, petits electrodomèstics de la reconeguda marca SMEG.

Les línies de disseny depurades són les veritables protagonistes d’aquest establiment, malgrat que s’hi deixen veure peces d’estil ètnic o rústic que combinen harmònicament amb l’estètica pròpia de les nostres muntanyes. “Aproximadament el 90% dels mobles que tenim en exposició corresponen a les darreres tendències del disseny italià, que tenen línies més minimalistes”, explica l’Alberto Calderón, un dels socis fundadors de Sommcasa Andorra i també director comercial de la prestigiosa firma IMAB Group.

A banda d’IMAB, Sommcasa compta amb el suport i la confiança de tres marques punteres en el seu segment: Hilding Anders, pel que fa als matalassos; Pedro Ortiz, en productes entapissats i, com a nova incorporació, Kave Home. Com diu el mateix Alberto, “nosaltres no som clients dels nostres fabricants, som parterns”, de manera que cada producte d’aquestes marques són distribuïts en Andorra en exclusiva per Sommcasa.

Kave Home, la nova aposta de Sommcasa

La casa com a santuari personal és una visió que comparteixen a plenitud Sommcasa i Kave Home, essent aquesta última una marca que aposta per fer les coses diferents i per dissenyar mobiliari amb consciència de sostenibilitat. Malgrat que és cert que no totes les cases de disseny de mobles abasten tot l’univers de peces de mobiliari, Kave Home destaca per oferir una varietat molt àmplia d’opcions per a configurar els espais de la llar.

Pel mateix preu del portal www.kavehome.com, Sommcasa et portarà el moble o element decoratiu de la teva preferència al seu showroom de Santa Coloma, on també podràs descobrir els espais Kave Home, amb una mostra molt completa dels productes de la marca. Només cal fer la comanda a través del lloc web www.somcasa.com o trucant al telèfon +376 844 421.

I, si no aconsegueixes decidir-te o encara no tens clara la teva idea, l’equip de Sommcasa Andorra, amb set professionals dedicats a satisfer les teves necessitats, segur que t’ajudaran en tot el procés d’assessoria i selecció del moble, que tu i la teva llar necessiten, per crear un espai funcional i amb bon gust.