Rupert Fornell “La meva vida està destinada a fer créixer coses”

Va arribar a Princiesport fa molt poc temps, més concretament l’1 d’abril, però des de llavors ha desenvolupat importants estratègies per a fer créixer cada vegada més el club, que ja compta amb més de 700 socis. La incorporació de la tecnologia a les instal·lacions i la gran oferta d’activitats per a tota la família convertiran a Princiesport en un club referent al Principat, assegura el seu director general Rupert Fornell.

La teva arribada ha coincidit amb una renovació profunda del club. Quins canvis destacaries?

Principalment destacaria dues coses. D’una banda, l’obertura de la Casa Club, amb tot el que suposa, una gran oferta de serveis per a tota la família, restaurant, bar, vestidors, sala d’activitats dirigides, gimnàs i Spa, entre altres. El segon que subratllaria és el canvi de concepte. El nou Principesport és un club familiar perquè gaudeixin, tant els pares com els nens. La nostra intenció és que la gent del país se senti part del club, que sigui el seu club per a tota la vida, que sigui un sentiment que es transmeti de generació en generació i que diguin: aquest és el meu club, jo soc de Princiesport.

 Quina resposta han tingut en els primers mesos d’aquesta nova etapa?

Més enllà de la situació sanitària actual, hem tingut una resposta molt positiva, ja som més de 700 socis i hem de continuar creixent, sense la Covid-19, segurament ja seríem més de 1.000.

Estan fent una campanya amb promocions molt avantatjoses. Ens podries concretar algunes?

Ara estem oferint preus molt accessibles perquè la gent del país s’animi i vingui a conèixer i a provar el nostre club. Poden acostar-se personalment al club o a través de les nostres xarxes socials, per a obtenir informació, nosaltres els atendrem encantats. Tenim pensat organitzar esdeveniments de e-esports, bàsquet 3×3 i altres activitats que, de moment estan suspeses per la Covid-19, però que més endavant les difondrem.

Creus que el tennis i el pàdel estan arrelats a Andorra o queda molta feina per fer?

Els dos estan tenint una evolució molt positiva, però amb camins diferents. El pàdel s’està arrelant molt bé entre els adults, mentre que el tennis ho fa en els nens. L’efecte Vicky Jiménez ha repercutit de manera positiva en aquest esport. Molts nens la veuen com un referent. El Govern ha augmentat la subvenció a la Federació de Tennis perquè s’està fent una aposta que beneficia a tots. Els dos creixen, però per dinàmiques diferents.

En l’àmbit professional, quins són els teus objectius?

Em queden molts objectius per complir. Professionalment, sembla que la meva vida està destinada a fer créixer coses. Anteriorment vaig ser a l’Escola d’aquí, de Santa Coloma, quan la van obrir, també vaig estar en els barracons d’Escaldes, a Caldea em va tocar fer créixer el club i ara la meva missió és fer créixer Princiesport. El meu treball m’agrada molt i el temps dirà quins són els pròxims reptes. Com a Princiesport, el pròxim objectiu és reproduir aquest model de negoci en altres ciutats, fer una aposta forta fora del país.