Princiesport, un club per gaudir-lo en família

Un nou concepte esportiu ha aterrat a Andorra. Situat en el cor de Santa Coloma, Princiesport ha nascut per convertir-se en el nou club social i esportiu de referència al nostre país.

Fotos: César De Pablo

Pioners en l’ús d’equipaments amb últimes tecnologies en fitness -signats per Technogym-, Princiesport disposa també d’una gran oferta d’activitats esportives com el tennis i el pàdel, que podràs gaudir en família i amb els amics. Així mateix, les seves instal·lacions s’ajusten a la “nova normalitat”, perquè puguis entrenar amb la màxima seguretat i sense preocupacions.

A més, el club destaca per estar distribuït en quatre zones ben diferenciades. La primera d’elles, la zona fitness compta amb més de 500 m² de gimnàs, equipaments moderns i sales d’activitats dirigides. A la zona wellness, per la seva banda, podràs gaudir d’una sauna, sala de massatges, jacuzzi i solàrium, entre altres. I a l’altre extrem del club trobaràs la zona infantil, destinada als més petits de la casa, on s’inclou una sala d’estudi, un espai de Tik Tok i una sala dedicada als eSports. Per últim, Princiesport compta amb la ja coneguda zona de raqueta, imprescindible per a tots els aficionats del tennis i el pàdel. A més, ara el club disposa de ni més ni menys que cinc pistes de tennis, sis de pàdel i una pista polivalent, reservada a diferents tipus de modalitats com ara el futbol sala i el bàsquet. Tanmateix, cal destacar que totes les activitats del centre esportiu es poden realitzar tota la setmana, de dilluns a diumenge, i de les 7 del matí fins a les 23 hores.

Però això no és tot, si vols gaudir d’un dia complet a les instal·lacions de Princiesport i et ve de gust un bon àpat, fer un berenar o compartir un sopar, podràs fer-ho sense problema, ja que compta amb una àmplia àrea de restauració situada a la planta 0.

Per altra banda, has de saber que a Princiesport no has de preocupar-te per res. El club posa a la teva disposició taquilles per guardar les pertinences personals i vestuaris perquè puguis dutxar-te i canviar-te després de practicar qualsevol esport. I si estàs pensant en l’aparcament, cal destacar que Princiesport té un pàrquing de grans dimensions, d’ús exclusiu per als clients i les clientes del club.

Amb tot, si vols venir al club amb un amic, amb la teva parella o amb els teus companys de feina, Princiesport ofereix descomptes especials per nous abonats com tu. Tria la modalitat de soci que millor s’adapti al que necessites i suma’t a la família Princiesport.

Aquests són els industrials que hi han col·laborat en aquest nou projecte: Andor-Guix S.L, Ascensors Principat, Pons Ceramica i Banys, Grup Heracles, Bellacer, Cloustek, Eman Group, Serralleria Ventilació Europ, S.L, Fitó S.L Vidrier, MS GRUP – Matecosa, Constructora Nóbrega, Palmir Espineta, Enginyeria d’Estructures Beal, Enginyeria R3e, S.L.U, Engas, Novelec y Genmat Actiu.