Especial Esport i benestar: Dona-li al teu cos l’energia que necessita

L’esport és salut! El mes d’octubre arriba amb un especial fitness que no et pots perdre. En aquesta oportunitat t’expliquem quines són les tendències fitness que marcaran la temporada 2020. Et presentem les activitats esportives que pots realitzar en els millors centres esportius d’Andorra, i també una àmplia gamma de rutines per a gaudir a l’aire lliure i de la naturalesa, que ens ofereix el Pirineu.

També podràs conèixer les millors instal·lacions que té el nostre país per a fer esport. A més, t’expliquem quines són les marques i colors de roba esportiva que més s’utilitzen aquest 2020 i et mostrem algunes opcions perquè puguis triar el teu propi estil. Però, si encara no et sents motivat per a començar una nova rutina d’exercici, per adquirir nous hàbits o, si vols però no pots, si sents que alguna cosa t’està frenant, no et preocupis, en la psicologia esportiva pots trobar algunes explicacions. Es tracta d’una branca de la psicologia que està marcant una nova tendència en el món de l’esport, tant per a professionals com per a amateurs. Un psicòleg especialista en esport podrà ajudar-te a afrontar els teus obstacles i a aconseguir les teves fites esportives. Recorda que, si estàs bé amb tu mateix, tot el que tens al teu al voltant estarà en harmonia i equilibri.

No es tracta de fer un culte al cos i obsessionar-te amb la teva figura, sinó de fer un canvi de “xip” i incorporar noves rutines i hàbits saludables a la teva vida. Així aconseguiràs benestar personal, mental i corporal.

Els especialistes coincideixen que realitzar activitat física de manera regular, mantenir una alimentació equilibrada, deixar de costat els mals hàbits, com el consum d’alcohol, el cigarret, les poques hores de son, l’excessiva ingesta de greixos i ensucrats, entre altres aliments, repercuteix de manera positiva en el nostre organisme. Augmenta el nostre rendiment diari i millora el nostre estat d’ànim en general.