Fall Guys: Ultimate Knockout, el videojoc del moment

Després de l’èxit monumental que Fortnite ha tingut des del seu llançament, el 2017, sembla que, tres anys més tard, el tron del regne dels videojocs és ocupat per un altre monarca: Fall Guys: Ultimate Knockout. T’animes a descobrir-ne més amb nosaltres?

Fotos: Steam

Llançat el passat 4 d’agost per Devolver Digital i Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout és un videojoc quina fama apuja com l’escuma. Amb personatges acolorits, una estètica divertida i l’objectiu de sobreviure als reptes amb obstacles contra altres jugadors del món, Fall Guys ens fa recordar les nits en blanc davant de l’ordinador, quan Fornite era el joc del qual parlaven els YouTubers, influencers, celebritats, pares, nens i, fins i tot, alguns professors emprenyats per la distracció que aquesta invenció digital causava en els seus alumnes.

Fall Guys: Ultimate Knockout, és un joc multiplayer tipus “party” en el qual s’enfronten fins a 60 jugadors online, en una batalla tots contra tots, ronda rere ronda, o bé amb desafiaments cooperatius on tot un equip podria resultar eliminat. Els personatges són increïblement graciosos, ja que cauen, reboten i xoquen mentre posen a prova les lleis de la física i lluiten per ser l’únic vencedor. El videojoc és disponible per a PS4, a través de la PlayStation Store, per només 19,99 euros. Els membres de PlayStation Plus poden gaudir de Fall Guys, de manera gratuïta, mentre tingui vigència la seva subscripció. Per a PC, el preu és el mateix a la plataforma Steam.

Arriba la nova generació d’Apple Watch i iPad

La companyia de la poma va llançar oficialment la nova gamma d’Apple Watch Series 6, la qual destaca per la seva orientació cap al fitness i el benestar. El nou sensor d’oxigen a la sang és quelcom que els usuaris demanaven, i Apple ha sentit les seves súpliques. El nou Apple Watch inclou un altímetre baromètric que serveix per a detectar petits canvis d’elevació i mesurar més eficientment els moviments de l’usuari, que podrà visualitzar les seves constants, des del rellotge, en la pantalla de l’iPhone, iPad o Apple TV, gràcies a la integració amb Apple Fitness+. Per la seva banda i equipat amb un xip biònic A12, el nou iPad de 8a generació combina versatilitat i alta capacitat. El gadget inclou iPadOS 14 i és compatible amb Apple Pencil i Apple Keyboard, de manera que podràs continuar treballant amb fluïdesa. Una novetat curiosa és que podràs fer “copiar i enganxar” a textos manuscrits, a banda de poder jugar els videojocs d’Apple Arcade amb un comandament de PlayStation o Xbox.

Una TV que pots encastar a la porta de l’armari cuina

Si ets de les persones que mai no es perden un episodi del seu programa afavorit de gastronomia, perquè no veure’l al bell mig de la teva cuina? Doncs el Centre HiFi, a Andorra la Vella, té una curiosa i innovadora televisió de 21,5” que pots encastar en la porta d’un moble de 60 cm d’amplada i 40 cm de llargada. La seva resolució és Full HD i compta amb dos ports HDMI i dos ports USB, ideals per seguir pas a pas les receptes dels plats que més t’agradin. Demana més informació a Centre HIFI Andorra, al Carrer Prat de la Creu, 15-25. AD500 Andorra la Vella. Telèfon: +376 882 121.