Noves tecnologies: Apple va presentar els nous iPhone

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. Apple va presentar els nous iPhone.

Els nous iPhone

Apple ha presentat els seus nous models de telèfon intel·ligent, els iPhone XS i XS Max, amb una pantalla coberta per un nou tipus de vidre, protecció especial contra els líquids i disponibles en daurat, platejat i gris. El iPhone XS té una pantalla de 5,8 polzades, mentre que en l’iPhone XS Max, té 6,5 polzades. Entre les novetats del nou telèfon, hi ha la millora de la reproducció d’imatges, millor so i més velocitat del sistema de reconeixement facial. També es va presentar la nova generació de l’Apple Watch Serie 4, i l’iPhone XR, una versió econòmica de l’iPhone 8, disponible en sis colors: blanc, negre, blau, groc, corall i vermell.

Presentació iPhone AppleCharge 3, la nova polsera esportiva de Fitbit

La companyia tecnològica Fitbit acaba de presentar Charge 3, la nova versió de la polsera esportiva que més èxit té actualment. Fitbit aposta la renovar i l’equipa amb una pantalla més gran, resistència a l’aigua i una interessant funció del son. És una polsera esportiva de les més completes del mercat actual. La nova Fitbit Charge 3 té un acabat en alumini anoditzat que li atorga un disseny elegant.

Charge 3 polsera esportiva de FitbitMate 20 Pro, l’aposta de Huawei

El terminal es va presentar el dia 16 a Londres, i arribarà a Andorra a finals de mes, i ho farà en dos formats: un de 6,3 polzades i un altre de 6,5. El gegant xinès repetirà la fórmula de l’P20 i el P20 Pro: un model estàndard i un model superior, a més d’una versió econòmica, el Mate 20 Lite. Grans prestacions i una bona relació qualitat-preu.

Huawei Mate 20 ProPatinet Elèctric Xiaomi Mi

El patinet està de moda, i l’elèctric, encara més. Un dels més venuts és el Xiaomi Mi Electric Scooter. És plegable i la seva estructura és resistent però no molt pesada, amb uns grans pneumàtics antilliscants. A més, es poden recórrer fins a 30 km sense preocupar-se per la bateria, a una velocitat màxima de 25 km/h.

Patinet Elèctric Xiaomi MiSo estèreo complet des d’un únic altaveu

L’última novetat de Bose és el Bose Home Speaker 500, que incorpora dos altaveus personalitzats que creen una àrea d’escolta molt més gran que qualsevol altre altaveu intel·ligent i pot oferir sorprenent so estèreo a qualsevol habitació. El trobareu a la botiga Bose Andorra, al carrer Prat de la Creu, Andorra la Vella.

Bose Home Speaker 500Bateria externa

PowerAdd Slim 2 és una de les bateries externes més pràctiques del mercat, amb una mida i prestacions que la fan ideal per portar-la còmodament a la butxaca o a la bossa. Només mesura 10 cm i pesa menys de 200 grams. Petita però potent, perquè alberga una bateria de 5000 mAh capaç de recarregar al 100% qualsevol mòbil almenys una vegada.

PowerAdd Slim 2