Noves tecnologies: Perquè el Fornite és tan famós?

La tecnologia avança amb molta rapidesa i avui et presentem una selecció dels millors gàdgets i darreres novetats tecnològiques perquè no et quedis sense conèixer-les. T’expliquem perquè Fornite és una tendència tan forta.

Nous auriculars Geemarc sense fils per a la gent gran

Existeixen uns models d’auriculars sense fils de la casa Geemarc, pensats per a les persones que tenen dificultats auditives, principalment per a la gent gran. També es fabriquen en versió duo, pensats per a les parelles. Es connecten directament a la sortida òptica de so del televisor per no tallar els altaveus, com passa amb els auriculars normals. D’aquesta manera, tota la família pot escoltar els programes normalment, mentre que les persones amb dificultats auditives es beneficien d’un volum adaptat al seu nivell. Un es pot desplaçar per la casa mentre escolta el seu programa preferit sense interrupcions, ja que el seu radi d’acció és de uns 25/30 metres a l’interior de la casa. Els trobareu al Centre Bose d’Andorra la Vella, al carrer Prat de la Creu, a sota de l’Art Hotel.

Auriculars geemarcEl nou Roomba que funciona amb la veu

El nou robot aspirador Roomba presenta grans avantatges: no et donarà cap feina, ja que es neteja sol i funciona amb la veu. A més, compta amb un nou sistema de navegació que sap diferenciar entre habitacions i optimitza així el temps de neteja. El Roomba i7+, que acaba de sortir al mercat, et facilitarà la vida i a més, ni hauràs d’agafar el mòbil per activar l’aplicació, ja que aquest model és compatible tant amb Alexa como amb Assistant, els assistents virtuals d’Amazon i Google.

Roomba i7+Fortnite, per què arrasa?

Fortnite s’ha convertit en un fenomen mundial. Amb més de 200 milions d’usuaris, no només són nens que viuen enganxats a aquest videojoc sinó també adults, esportistes i figures públiques en general. La manera de joc del Fortnite és Battle Royale: un assumpte de supervivència. El jugador es troba dins d’un bus escolar volador i ha de triar el lloc per saltar en paracaigudes. Fins a 100 jugadors poden competir de manera simultània. L’últim supervivent és el guanyador. La clau principal de l’èxit del joc ha estat que està en constant canvi, és un joc d’habilitat, amb cert grau de dificultat que el fa irresistible sense importar l’edat. Com que cada vegada els nens juguen menys al carrer, Fortnite s’ha convertit en el nou “barri”, un punt de trobada, ja que té un xat de veu incorporat. El 44% de jugadors de Fortnite ha fet amics en línia a través del joc i el 39% ha refermat la relació amb el seu germà. Els seus balls de celebració o burla s’han fet molt populars. Un dels avantatges de Fortnite és que el jugador no ha d’estar amarrat a una consola de videojoc en particular o a un tipus d’ordinador per gaudir-lo. És multijugador, és en línia i és multiplataforma: no importa si estàs connectat des del teu PC, des d’un PS4 o des del teu mòbil.

FortniteComandaments fàcils

Geemarc proposa una gamma de tres comandaments per persones amb problemes de visió i per a la gent gran, que permeten controlar dos aparells diferents amb un sol comandament a distància. Cada comandament memoritza les funcions bàsiques de qualsevol comandament d’origen amb la funció “d’aprenentatge”. Val a dir que el comandament Geemarc capta i memoritza els senyals infrarojos del comandament d’origen, posant l’un davant de l’altre. Es pot arribar a controlar alhora un televisor de qualsevol marca i el descodificador d’Andorra Telecom, per exemple, amb un sol comandament. El preus es situen entre 15€ per al TV-5 i 19.50€ per al TV-15. Els trobareu al Centre Bose d’Andorra la Vella, al carrer Prat de la Creu, a sota de l’Art Hotel.

Comandament Geemarc