Neix Princiesport, un nou concepte de club esportiu familiar i tecnològic

En un sector tan competitiu com és el dels centres i clubs esportius, oferir serveis diferenciadors que destaquin per sobre de la resta, no és senzill. Aquest, però, no és el cas de Princiesport, que es presenta amb una idea molt clara: convertir-se en el club multiesportiu i familiar de referència a Andorra, centrant tots els seus esforços en oferir un espai tecnològicament avançat, ideal per a tots els de casa com també per a la celebració d’esdeveniments socials i esportius.

Impulsors del concepte “Smart Club”

El nou complex multiesportiu del Principat destaca per oferir un ampli ventall d’espais dedicats al fitness i al wellness. Cal destacar que, de tots els equipaments de fitness que disposa el club, cal posar l’accent en els equips de pròxima generació de la línia Live de Technogym, ja que Princiesport és actualment l’únic club d’Europa que fins ara disposa d’aquesta divisió en unes instal·lacions esportives. A més, gràcies a les noves tecnologies que inclouen aquests equipaments, els usuaris tenen la possibilitat de fer un seguiment de les seves sessions d’entrenament, guardar les dades als equips de fitness i, fins i tot, simular aquelles activitats que s’han realitzat a l’aire lliure i s’hagin registrat en apps esportives com ara Strava, Polar, Fitbit, Garmin o Google Fit.

Un club complet: gimnàs, spa, restauració, zona infantil, tennis i pàdel i molt més

Princiesport neix com un club modern on les famílies i els amics poden gaudir d’una experiència que transcendeix més enllà del tennis i el pàdel. I no és per a menys, ja que el club compta actualment amb 4 espais diferenciats: zona de fitness, wellness i infantil –amb sala d’estudis, espai Tik Tok i sala d’e-sports– i el ja conegut espai dedicat als esports de raqueta, que actualment disposa de 6 pistes de pàdel, 5 de tennis i una pista poliesportiva. Tanmateix, amb l’augment de l’aforament del recinte, Princiesport ha estrenat un aparcament de grans dimensions per a tots els socis del club.

Situades al nou complex esportiu, les seccions de fitness i wellness es componen per un gimnàs de 500 m², un restaurant amb terrassa, 4 zones d’activitats, on hi haurà sessions de Pilates Reformer, Less Mills o HBX, amb un programa de classes dirigides de més de 80 hores setmanals. I, la zona de wellness, per altra banda, compta amb unes instal·lacions on no podia faltar un spa amb solàrium, un hammam o bany turc i la sala de massatges per recuperar-se físicament de l’entrenament.

Amb aquesta carta de presentació, no hi ha dubte que Princiesport es posiciona amb una candidatura sòlida per convertir-se en el club familiar i multiesportiu per excel·lència de tots els andorrans i andorranes.