Especial decoració: Bellacer et recomana el millor per a la teva cuina

Bellacer, fundada l’any 1986, és un centre integral de subministraments per a la llar amb més de 3500 m2 de superfície. Amb la seva llarga trajectòria i experiència, aquesta casa et presenta les millors tendències per a la decoració i els electrodomèstics per a la teva cuina.

Nevera Side by Side de SAMSUNG

Aquest electrodomèstic A+++ ha guanyat el premi a nevera intel·ligent de l’any. Et permet comprovar el seu contingut i la qualitat dels productes des de qualsevol lloc mitjançant la seva pantalla d’inici o amb una aplicació al teu smarthphone. Això és gràcies a les seves càmeres internes, que et permetran comprovar de forma ràpida el que et falta mentre estiguis fent la compra. Fins i tot et deixa afegir les dates de caducitat dels aliments i rebre una notificació quan s’apropin i planifica els teus menús setmanals.

Nevera Samsung

Forn Doble Cocció de SAMSUNG

La tecnologia Dual Cook permet dividir l’ampli forn de 75 litres de capacitat en dos compartiments individuals, mitjançant un separador extraïble, la qual cosa permet als consumidors cuinar un o diversos plats de manera simultània amb diferents maneres de cocció, temperatura i temps temporitzador. La nova porta Flexible Door permet als usuaris obrir el compartiment superior sense necessitat d’obrir el que es troba sota.

Està concebut per a oferir als consumidors una flexibilitat sense precedents a l’hora de cuinar, oferint comoditat i una àmplia varietat de funcions pràctiques que contribueixen a estalviar temps i energia, i optimitzar la preparació del menjar.

Forn Bellacer

Campana PANDO I-898

Pando, conscient de les noves necessitats del sector presenta la campana d’illa I-898 Special Edition totalment personalitzable que combina eficiència i elegància al mateix temps. Realitzada a mida, i amb l’opció de poder incorporar més d’una prestatgeria, I-898 s’adapta a qualsevol tipus de cuina, proporcionant un ampli ventall de possibilitats decoratives a l’hora de crear l’espai de cuina desitjat. Tanmateix, aquest model també està disponible en versió paret i en diferents acabats: negre mat, negre setinat, negre amb textura i acer inoxidable, i qualsevol color de la carta RAL.

La seva estructura minimalista de línies rectes i senzilles, en acer inoxidable AISI 304, ofereix també la possibilitat d’incorporar diferents tipus de motors d’última generació ECO SEC System: interior V.1250, exterior V.1550 o V.2450 i de teulada V.2350. A més, les seves excel·lents prestacions com ara la funció Last Time, la il·luminació LED o el sistema de detecció automàtica de saturació de filtres, garanteixen l’eficiència més gran del moment.

Campana pando I-898

DUAL FLEX ZONE + CAMPANA

Dual Flex Zone Plus, el cuinat és més senzill gràcies al fet que es pot col·locar una major varietat de recipients sobre la seva superfície, tant pel que fa a la forma com a la grandària. A més, els diferents cremadors es poden monitorar amb l’aplicació SmartThings™, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Així mateix, aquesta placa està integrada amb una nova campana decorativa inclinada, que inclou un panell LED que permet utilitzar els seus ajustos de forma molt senzilla i intuïtiva. Posseeix un auto sensor que regula la velocitat de ventilació cada vegada que detecta el vapor o els fums del cuinat, i podem sincronitzar-la a la placa Dual Flex Zone Plus a través de Bluetooth. D’aquesta manera, només cal encendre la placa i la campana començarà a funcionar de manera automàtica.

Campana Samsung

Ceràmica 41 zero 42 / IMOLA

Dues cases de ceràmica italiana on predomina la innovació; tant en textura com en colors.  Es caracteritzen pels grans formats com ara 2,60 x 1,20/1,20 x 1,20/1,20 x 60 cm, per així poder reduir les juntes entre les peces. I per altra banda, pels seus paviments tot massa; on tota la peça està conformada pel mateix material porcellànic, sense ser esmaltat.

Ceràmica 41 zero 42

Ceràmica 41 zero 42

Ceràmica 41 zero 42

Ceràmica 41 zero 42