Ferran Prat, buscant respostes

Ferran Prat es defineix a si mateix com a divulgador científic, va néixer amb el mantell de la Verge i als 8 anys va tenir una EPM “Experiència Propera a la Mort” – d’aquí li ve el Do de Sanar-, té un programa de ràdio diari d’una hora i acaba d’estrenar-se en un nou terreny: les escultures amb vòrtex energètics.

Com es defineix?

Soc divulgador científic, em dedico a donar a conèixer diversos camps de la ciència i ara m’he iniciat en l’escultura.

Quins són aquests camps de la ciència?

Des dels orígens de la humanitat i les primeres civilitzacions fins a l’ultratecnologia basada en la Intel·ligència Artificial Autònoma. Tinc un programa diari d’una hora a Ràdio Valira-Onda Cero, anomenat “Sabiens”, on parlo d’egiptologia, arqueologia, tema extraterrestre, geopolítica, teories de la conspiració, física quàntica… tracto un munt de temes! El cas és intentar trobar respostes als interrogants que ens planteja la vida.

Ferran Prat entrevistes
Foto: McGrau
Té molts seguidors?

I tant! Tinc un canal de You Tube amb 22.000 subscriptors amb programes que s’han escoltat fins a més de 700 mil reproduccions, a Ivoox el programa dels dilluns va tenir 5 milions de seguidors via mundodesconocido.es, que he aturat perquè no dono l’abast; també tinc un blog amb 6 milions d’entrades d’arreu del planeta que també he hagut de parar arran del descobriment dels vòrtex energètics que em requereix molta dedicació.

“Amb les escultures, creo un espai d’harmonia, energia positiva i benestar”

Quins són els temes que més interessen el públic?

Tot el que no surt als mitjans de comunicació tradicionals. També interessen molt els últims descobriments en el terreny de la medicina, de les teràpies naturals i energètiques.

Creu en la medicina convencional?

És clar… Hi ha treballs científics que avalen determinats tractaments, però hi ha altres possibilitats. En 25 o 30 anys, la medicina convencional anirà de la mà amb la medicina energètica i el temps de resposta de l’organisme enfront un tractament serà tan summament ràpid que el temps d’ingrés del pacients caurà notablement.

Escultures ferran pratParlem de les escultures…

Vaig tenir una canalització i vaig veure com un torrent artificial d’aigua amb sacerdots de l’antic Egipte. Vaig constatar que les molècules d’aigua  feien una reacció diferent de les altres al col·lidir en les roques i en els símbols. Això em va donar la idea que hi havia pedres que estaven més atomitzades que d’altres. Llavors, amb el pèndul i emprant la radioestèsia vaig trobar vòrtex energètics. A partir d’aquí, em vaig dedicar a muntar escultures a casa de persones que volien sentir-se millor. Són elements que irradien benestar i donen una gran harmonia a l’espai. Són com uns “routers” de benestar!

“En 25 o 30 anys, la medicina convencional anirà de la mà amb la medicina energètica”  

Fa les escultures a domicili?

Sí, faig les instal·lacions a cases, despatxos i –fins i tot- consultes de metges, ho faig per ajudar. Col·loco les pedres en grup amb la ment alliberada de tot pensament. Les pedres són tallades en una forma concreta, que deixo tres mesos dintre de l’aigua i quan les trec, les deixo set dies a sol i serena. La part baixa de l’escultura representa la part orgànica de la persona, al mig, la part mental i emocional i la superior, la part espiritual. Està demostrat que les persones dormen millor un cop els hi he fet l’escultura.

Què aconsegueix amb les escultures?

Crear un espai d’harmonia, energia positiva i benestar. I mentre hi hagi el vòrtex, les escultures funcionaran.